Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
26 результатів
Результати пошуку
Документ Естетична подача страви – відмінний апетит(2022) Мельник, Тетяна Володимирівна; Матиящук, Олена Володимирівна; Корецька, Ірина ЛьвівнаДокумент Розширення асортименту кавових напоїв шляхом зміни технології приготування(2024) Старостенко, Олександра Тарасівна; Силка, Ірина Миколаївна; Матиящук, Олена ВолодимирівнаОб’єктом дослідження обрано технологію гарячих напоїв на основі кави розчинної, молока безлактозного та рослинного напою. Органолептичні показники отриманих кавових напоїв оцінювали методом сенсорного аналізу групою респондентів різного віку та статті.Документ Вплив сучасних вимог на розвиток ресторанного бізнесу(2021) Матиящук, Олена Володимирівна; Михайленко, Владлена МиколаївнаДокумент Особливості впровадження систем управління безпечності НАССР у закладах ресторанного господарства(2020) Шуліка, Володимир Григорович; Усатюк, Світлана ІванівнаУ тезах розглянуто питання впровадження системи НАССР у закладах ресторанного господарства.Документ Зародження кулінарного мистецтва Франції(2024) Хугаєва, Анастасія Сергіївна; Ущаповський, Артем ОлеговичВ роботі використані результати досліджень вітчизняних та закордонних фахівців. Для обробки, викладення та узагальнення отриманої інформації використані методи системного пошуку, аналізу та синтезу. Розвиток кулінарних традицій Франції відбувався під впливом різних історичних подій. Важливою частиною цієї історії є поява ресторанів та розвиток вишуканих страв, що стали символом французької кухні. Усі ці аспекти стали фундаментом для сучасної французької кухні, яка є визначною у світовій кулінарії. Її вплив можна побачити у багатьох ресторанах по всьому світу . Французька кухня продовжує вражати своїми смаками, ароматами та традиціями, що робить її однією з найпопулярніших у світіДокумент Соняшникова олія збагачена пряно-ароматною сировиною(2024) Кущ, Людмила Олександрівна; Усатюк, Світлана Іванівна; Тищенко (Усатюк), Олена МихайлівнаУ тезах розглянуто питання використання нетрадиційної рослинної сировини для отримання біологічно цінних олій методом холодного пресування зі збереженням всього нутрієнтного потенціалу вихідної сировини. Запропонована технологія отримання рослинної олії, збагаченої біологічно активними речовинами червоного перцю, може бути рекомендована для впровадження у закладах ресторанного господарстваДокумент Plant-based milk alternatives for hospitality industry(2024) Tsirulnikova, Vita; Tyshchenko (Usatiuk), Olena; Lukashuk, DariiaThere is a demand for non-dairy milk alternatives among restaurant guests to substitute milk in coffee, teas, smoothies, and other drinks and foods. Many foodservice establishments are adding plant-based milks to their menus to satisfy customer needs, according to the trend of wellbeingДокумент Keto-bread for restaurant business establishments(2024) Tsirulnikova, Vita; Tyshchenko (Usatiuk), Olena; Diakova, YelyzavetaKetogenic diets are a growing well-being trend for weight management, the prevention of overweight, obesity, insulin resistance, and diabetes. The thesis deals with the application of keto-bread to restaurant menus. Keto-breads satisfy restaurant guests’ protein and lipid needs and are an additional source of dietary fibres, polyunsaturated fatty acids, and other essential micronutrients for health and well-beingДокумент Впровадження рослинного харчування в умовах закладів ресторанного господарства(2024) Грицина, Анна В`ячеславівна; Ковтун, Аліна Володимирівна; Шаран, Лариса ОлександрівнаВ умовах сьогодення під впливом різних стресових факторів на стан людини, як ніколи важливо піклуватися про своє здоровʼя. Одним із важливих аспектів здорового способу життя - харчування. Обравши рослинне харчування зменшується ризик виникнення різноманітних захворювань (ожиріння, цукровий діабет, шкірні та онкологічні захворювання і т.п.), оскільки веганство повʼязане із припиненням споживання продуктів тваринного походження. В цілому рослинні продукти покривають нестачу всіх поживних речовин в організмі людини за умови збалансованого харчуванняДокумент Запровадження стандартів НАССР у виробництві соусів(2024) Наконечна (Мартинюк), Аліна Сергіївна; Дударєв, Ігор Миколайович; Кузьмін, Олег Володимирович
- «
- 1 (current)
- 2
- 3
- »