Тези доповідей

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 5 з 5
  • Ескіз
    Документ
    Впровадження органічної продукції в умовах закладів ресторанного господарства
    (2024) Ковтун, Аліна Володимирівна; Бортнічук, Олег Вікторович; Шаран, Лариса Олександрівна
    Наразі актуальним та надзвичайно важливим питанням в Україні та європейських країнах є виробництво екологічної харчової продукції та впровадження інновацій українських еко-технологій, які б відповідали екологічним стандартам та попиту споживачів. Наразі основними напрямками в даному питанні є: використання місцевих сировинних матеріалів, органічне сільське господарство, екологічні упаковки, переробка та використання відходів, співпраця з організаціями з екологічно чистою продукцією
  • Ескіз
    Документ
    Особливості організації дитячого харчування в готелі сімейного типу
    (2024) Блінова, Аліса Олександрівна; Ковтун, Аліна Володимирівна; Шаран, Лариса Олександрівна
    В умовах діджиталізації сучасні діти звикають до розуміння цифрової техніки з раннього дитинства. Тому, спеціальне цифрове меню може стати не тільки корисним в організації дитячого харчування, але й дозволить дитині навчитися самостійно обирати харчову продукцію залежно від віку, статі, енергетичних витрат, добового раціону, виходу страви, збалансування за нутрієнтним складом, тощо. Інтерактивне меню може стати як для батьків так і їх дітей більш цікавим та зручним способом вибору страв, чим традиційне паперове меню
  • Ескіз
    Документ
    Сучасні підходи до формування меню сніданків при готелях
    (2022) Романюк, Ангеліна Василівна; Пушка, Ольга Сергіївна
    В роботі проаналізовано сучасні потреби потенційних постояльців засобів розміщення у дієтичному харчуванні. The paper analyzes the current needs of potential residents of accommodation facilities in dietary nutrition.
  • Ескіз
    Документ
    Використання АВС-аналізу для оптимізації меню у закладах ресторанного господарства
    (2023) Дулька, Ольга Степанівна; Шидловська, Олена Броніславівна; Іщенко, Тетяна Іванівна
    Проведені дослідження щодо можливості оптимізації меню в закладах ресторанного господарства з застосуванням АВС-аналізу, які сприяють підвищенню рентабельності підприємств готельно-ресторанного бізнесу без залучення додаткових капітальних вкладень. Studies have been conducted on the possibility of menu optimization in restaurants using ABC analysis, which contribute to increasing the profitability of hotel and restaurant businesses without involving additional capital investments.
  • Ескіз
    Документ
    Перспективи застосування технології Food Pairing під час розроблення меню для гурманів у закладах ресторанного господарства
    (2021) Шидловська, Олена Броніславівна; Медвідь, Ірина Миколаївна; Дужик, Назар Сергійович
    Встановлено, що серед існуючих сучасних напрямків молекулярної гастрономії, перспективним є використання методики food pairing з метою створення нових унікальних авторських страв під час розроблення меню для закладів ресторанного господарства. Це дозволить складати ідеальні композиції ігредієнтів, які виразно здивують смакові відчуття гурманів. It is established that among the existing modern areas of molecular gastronomy, the use of food pairing is promising in order to create new unique author's dishes during the development of menus for restaurants. This will allow you to make perfect compositions of ingredients that will clearly surprise the taste buds of gourmets.