Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
4 результатів
Результати пошуку
Документ Соняшникова олія збагачена пряно-ароматною сировиною(2024) Кущ, Людмила Олександрівна; Усатюк, Світлана Іванівна; Тищенко (Усатюк), Олена МихайлівнаУ тезах розглянуто питання використання нетрадиційної рослинної сировини для отримання біологічно цінних олій методом холодного пресування зі збереженням всього нутрієнтного потенціалу вихідної сировини. Запропонована технологія отримання рослинної олії, збагаченої біологічно активними речовинами червоного перцю, може бути рекомендована для впровадження у закладах ресторанного господарстваДокумент Управління біоресурсним та інноваційним потенціалом соняшнику в агропромисловому комплексі(2021) Данкевич, Андрій ЄвгеновичДокумент Термічна стійкість соняшникової олії, збагаченої олією кмину(2020) Подобій, Олена Валеріївна; Житнецький, Ігор Володимирович; Ковальова, Світлана ОлександрівнаДокумент Наслідки адміністративного регулювання для розвитку олійно-жирової галузі України(2021) Швед, Тетяна ВолодимирівнаОсновним інструментом державного регулювання зовнішньоекономічної діяльності вітчизняних підприємств олійно-жирової галузі є відсоткова митна ставка на експорт насіння олійних культур, а також квотування та ліцензування експортних поставок продукції олійно-жирової галузі. Негативними наслідками можуть бути: припинення діяльності підприємств з середніми і малими виробничими потужностями; застосування зовнішньоекономічних санкцій; зростання кількості безробітних внаслідок банкрутства підприємств; виникнення дефіциту олійної сировини; втрата основних ринків збуту соняшникової олії; зменшення валютних надходжень тощо.