Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
6 результатів
Результати пошуку
Документ Strategy for promoting the tourism brand of Ukraine(2024) Vohulkina, Daria; Mirzodaeva, TetianaДокумент Дотримання готелями принципів екологічності(2023) Мірзодаєва, Тетяна Віталіївна; Шелухіна, Дар’я ОлександрівнаДокумент Обґрунтування стратегії розвитку туристичного підприємства(2022) Мірзодаєва, Тетяна Віталіївна; Саміленко, Дмитро АндрійовичДокумент Стратегія формування конкурентних переваг підприємств молочної галузі в умовах інтенсивної конкурентної боротьби(2022) Крайнюченко (Форноляк), Ольга Феодосіївна; Гарастовська, Альона ВікторівнаВизначено особливості формування конкурентних переваг задля забезпечення стійкої конкурентної позиції підприємства на молочному ринку. Окреслено основні етапи формування ефективних конкурентних переваг на підприємствах молочної галузі.Документ Формування галузевої стратегії(2022) Шеремет, Олег ОлексійовичРозглянуто процес формування галузевої стратегії. Сучасний розвиток харчової промисловості здійснюється під впливом транснаціональних, геополітичних і внутрішніх викликів, зростання відкритості національного макроекономічного середовища країни спонукає до стратегічних змін у підходах до розвитку сегментних складових галузі з урахуванням системного та комплексного підходу на основі концентрації відповідного ресурсного забезпечення.Документ Стратегія продовольчої безпеки: світовий досвід(2020) Каїра, Людмила ГригорівнаЗабезпечення продовольчої безпеки – гарантія незалежності держави, її національної та економічної безпеки. Продовольча безпека держави є одним з основних чинників стабілізації соціально-економічних відносин у країні, а проблема оцінювання та оптимізації стану продовольчої безпеки є одним із стратегічних пріоритетів державної політики. В сучасних умовах трансформацій, які відбуваються у вітчизняній економіці, дослідження зарубіжного досвіду формування та реалізації стратегії забезпечення продовольчої безпеки є актуальним. Ensuring food security is a guarantee of the independence of the state, its national and economic security. Food security of the state is one of the main factors in the stabilization of socio-economic relations in the country, and the problem of assessing and optimizing the state of food security is one of the strategic priorities of state policy. In the modern conditions of transformations taking place in the domestic economy, the study of foreign experience in the formation and implementation of a strategy for ensuring food security is relevant.