Тези доповідей

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 6 з 6
  • Ескіз
    Документ
    Автоматизація в готельно-ресторанній індустрії
    (2024) Лявинець, Георгій Михайлович
    Доосліджено роль автоматизації в готельно-ресторанній індустрії України. Розглянуто, як автоматизація та робототехніка підвищують ефективність, знижують витрати та покращують задоволеність клієнтів. Обговорено переваги та виклики впровадження автоматизації в галузі.
  • Ескіз
    Документ
    Підсистема підтримки та контролю діяльності автотранспортного підприємства
    (2024) Беценко, Назар Олегович; Костіков, Микола Павлович
    Предметом дослідження є процеси приймання та оформлення замовлень автотранспортної компанії. За допомогою MS SQL Server і Visual Studio (С#) розроблено підсистему підтримки діяльності підприємства, яка забезпечить ефективну інтеграцію даних і контроль над усією діяльністю компанії. Її використання має зменшити витрати та підвищити конкурентоздатність і стабільність підприємства в умовах сучасного ринку
  • Ескіз
    Документ
    Цифрові технології в обладнанні технологічних процесів м’ясопереробної промисловості
    (2024) Михайлов, Валерій Михайлович; Шевченко, Андрій Олександрович; Прасол, Світлана Володимирівна; Бабанов, Ігор Геннадійович; Бабанова, Олена Ігорівна
    Розглянуто значення цифрових технологій в обладнанні технологічних процесів м'ясопереробної промисловості. Вказується на потребу в цифрових інструментах для покращення якості продукції, оптимізації процесів та забезпечення безпеки. Зазначається, що цифрові технології в обладнанні можуть поліпшити продуктивність, якість продукції, зменшити витрати та забезпечити безпеку праці. Розглядаються проблеми, пов'язані з вимірюванням параметрів технологічних процесів, та шляхи їх автоматизації.
  • Ескіз
    Документ
    Модернізації механізації та автоматизації в хлібопекарській промисловості
    (2023) Стрикун, Микола Миколайович; Олішевський, Валентин Вікторович; Бабко, Євген Миколайович
    Підвищення рівня механізації і автоматизації в хлібопекарській промисловості часто пов'язане з необхідністю спеціалізації виробництва і більш-менш жорсткої фіксації, послідовності і ритму виробничих операцій. Тому на пекарні впроваджено дві виробничі лінії: Комплексні механізовані та автоматизовані потокові лінії призначені для випуску основних видів масової продукції, в тому числі хліба, батонів і булочок різної форми.
  • Ескіз
    Документ
    Modernization of mechanization and automation in the bakery industry
    (2023) Strykun, Mykola; Babko, Evhen; Olishevskyi, Valentyn
    Механізація основних виробництв ускладнюється тим, що вітчизняне машинобудування не має комплексно-механізованих технологічних ліній для безперервного виробництва хліба, макаронних і кондитерських виробів. Тому частина існуючої виробничої лінії оснащена різальними верстатами та обладнанням.
  • Ескіз
    Документ
    Peculiarities of monitoring methods of technical status of control objects based on artificial intellect
    (2020) Tur, Ivan; Bozhok, Natalia
    У цій науковій роботі розглянуто особливості моніторингу технічного стану об'єктів управління на основі штучного інтелекту. Визначена доцільність використання багатошарової штучної нейромережі (ANN), яка спрямована на дії підсумовування проблем ідентифікації та прогнозування у невизначеності. In this scientific work it was considered the peculiarities of monitoring the technical state of artificial intelligence based on management objects. It was also defined the expediency of using a multilayer artificial neural network (ANN) directing at summarizing problems of identification and prediction in uncertainty.