Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
6 результатів
Результати пошуку
Документ Автоматизація в готельно-ресторанній індустрії(2024) Лявинець, Георгій МихайловичДоосліджено роль автоматизації в готельно-ресторанній індустрії України. Розглянуто, як автоматизація та робототехніка підвищують ефективність, знижують витрати та покращують задоволеність клієнтів. Обговорено переваги та виклики впровадження автоматизації в галузі.Документ Підсистема підтримки та контролю діяльності автотранспортного підприємства(2024) Беценко, Назар Олегович; Костіков, Микола ПавловичПредметом дослідження є процеси приймання та оформлення замовлень автотранспортної компанії. За допомогою MS SQL Server і Visual Studio (С#) розроблено підсистему підтримки діяльності підприємства, яка забезпечить ефективну інтеграцію даних і контроль над усією діяльністю компанії. Її використання має зменшити витрати та підвищити конкурентоздатність і стабільність підприємства в умовах сучасного ринкуДокумент Цифрові технології в обладнанні технологічних процесів м’ясопереробної промисловості(2024) Михайлов, Валерій Михайлович; Шевченко, Андрій Олександрович; Прасол, Світлана Володимирівна; Бабанов, Ігор Геннадійович; Бабанова, Олена ІгорівнаРозглянуто значення цифрових технологій в обладнанні технологічних процесів м'ясопереробної промисловості. Вказується на потребу в цифрових інструментах для покращення якості продукції, оптимізації процесів та забезпечення безпеки. Зазначається, що цифрові технології в обладнанні можуть поліпшити продуктивність, якість продукції, зменшити витрати та забезпечити безпеку праці. Розглядаються проблеми, пов'язані з вимірюванням параметрів технологічних процесів, та шляхи їх автоматизації.Документ Модернізації механізації та автоматизації в хлібопекарській промисловості(2023) Стрикун, Микола Миколайович; Олішевський, Валентин Вікторович; Бабко, Євген МиколайовичПідвищення рівня механізації і автоматизації в хлібопекарській промисловості часто пов'язане з необхідністю спеціалізації виробництва і більш-менш жорсткої фіксації, послідовності і ритму виробничих операцій. Тому на пекарні впроваджено дві виробничі лінії: Комплексні механізовані та автоматизовані потокові лінії призначені для випуску основних видів масової продукції, в тому числі хліба, батонів і булочок різної форми.Документ Modernization of mechanization and automation in the bakery industry(2023) Strykun, Mykola; Babko, Evhen; Olishevskyi, ValentynМеханізація основних виробництв ускладнюється тим, що вітчизняне машинобудування не має комплексно-механізованих технологічних ліній для безперервного виробництва хліба, макаронних і кондитерських виробів. Тому частина існуючої виробничої лінії оснащена різальними верстатами та обладнанням.Документ Peculiarities of monitoring methods of technical status of control objects based on artificial intellect(2020) Tur, Ivan; Bozhok, NataliaУ цій науковій роботі розглянуто особливості моніторингу технічного стану об'єктів управління на основі штучного інтелекту. Визначена доцільність використання багатошарової штучної нейромережі (ANN), яка спрямована на дії підсумовування проблем ідентифікації та прогнозування у невизначеності. In this scientific work it was considered the peculiarities of monitoring the technical state of artificial intelligence based on management objects. It was also defined the expediency of using a multilayer artificial neural network (ANN) directing at summarizing problems of identification and prediction in uncertainty.