Тези доповідей

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 3 з 3
  • Ескіз
    Документ
    Інтенсифікація процесу уварювання утфелю в вакуум-апараті ВАЦМ-40 шляхом модернізації вузла завантаження
    (2020) Цимбал, Максим; Люлька, Дмитро Миколайович
    Запропоновано модернізацію вакуум-апарата шляхом розробки нового вузла завантаження. Це дає змогу збільшити швидкість уварювання утфеля, покращити структуру кристалів цукру, зменшити експлуатаційні витрати
  • Ескіз
    Документ
    Зародження кулінарного мистецтва Франції
    (2024) Хугаєва, Анастасія Сергіївна; Ущаповський, Артем Олегович
    В роботі використані результати досліджень вітчизняних та закордонних фахівців. Для обробки, викладення та узагальнення отриманої інформації використані методи системного пошуку, аналізу та синтезу. Розвиток кулінарних традицій Франції відбувався під впливом різних історичних подій. Важливою частиною цієї історії є поява ресторанів та розвиток вишуканих страв, що стали символом французької кухні. Усі ці аспекти стали фундаментом для сучасної французької кухні, яка є визначною у світовій кулінарії. Її вплив можна побачити у багатьох ресторанах по всьому світу . Французька кухня продовжує вражати своїми смаками, ароматами та традиціями, що робить її однією з найпопулярніших у світі
  • Ескіз
    Документ
    Сучасний тренд 3d-друку кулінарії в закладах готельно-ресторанного господарства
    (2021) Разкевич, Владислава Юріївна; Пушка, Ольга Сергіївна
    У статті описано перспективи використання 3d-друку кулінарії в закладах готельно-ресторанного господарства. The article describes the prospects for the use of 3D printing of cooking in the hotel and restaurant industry.