Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
4 результатів
Результати пошуку
Документ Мигдальне молоко у молочних супах як альтернатива коров'ячого(2024) Перекос, Денис Романович; Романова, Зоряна МиколаївнаДокумент Здорове харчування в період пандемії COVID-19(2021-11-17) Камінська (Халапсіна), Світлана ВладиславівнаПандемія COVID-19 спричинила серйозні зміни у повсякденному житті людей у всьому світі. Але навіть у ці важкі часи ми можемо вести здоровий спосіб життя. Правильне харчування дуже важливо як до, під час та після хвороби. Організму важко боротися з хворобами, йому потрібна додаткова енергія та поживні речовини, особливо коли хвороба супроводжується високою температурою. Ось чому здорове харчування так важливо під час пандемії COVID-19. Звичайно, жоден продукт або дієтична добавка не може захистити від COVID-19, але здорове харчування відіграє важливу роль у підтримці сильної імунної системи./ The COVID-19 pandemic has caused major changes in the daily lives of people around the world. But even in these difficult times, we can lead a healthy lifestyle. Proper nutrition is very important both before, during and after illness. It is difficult for the body to fight disease, it needs extra energy and nutrients, especially when the disease is accompanied by high fever. That's why healthy eating is so important during the COVID-19 pandemic. Of course, no product or dietary supplement can protect against COVID-19, but a healthy diet plays an important role in maintaining a strong immune system.Документ Використання заморожених плодово-ягідних напівфабрикатів при виробництві оздоровчих продуктів(2021-11-17) Камінська (Халапсіна), Світлана Владиславівна; Давиденко, Валерія ГригорівнаУ сфері використання плодово-ягідної сировини в Україні намітилася яскраво виражена тенденція отримання з неї порошків, паст, екстрактів, сиропів, напівфабрикатів з високим ступенем готовності, фітобальзамів, а також продуктів з тривалим терміном зберігання. Ефективним є виробництво із заморожених плодів і ягід сиропів напівгарячим способом для максимального збереження БАР. Такі сиропи можна виготовляти впродовж року, отримуючи продукцію насиченого кольору, кисло-солодкого смаку з ароматом, властивим використовуваній сировині. /In the field of use of fruit and berry raw materials in Ukraine there is a clear trend of obtaining powders, pastes, extracts, syrups, semi-finished products with a high degree of readiness, phytobalms, as well as products with long shelf life. It is effective to produce syrups from frozen fruits and berries in a semi-hot way for maximum preservation of BAS. Such syrups can be made during the year, obtaining products of rich color, sweet and sour taste with aroma inherent in the raw materials used.Документ Тенденції у виробництві їжі та напоїв(2021) Омельченко, Марія Сергіївна; Стукальська (Іванова), Наталія МиколаївнаВиклик сектору HoReCa посилюється і зростаючими тенденціями в харчуванні, такими як: продовження зростання важливості здорового харчування - cпоживачі потребують продуктів, що підвищують імунітет, нових рослинних альтернатив, всесвітньовідомих смаків та технологічно вдосконалених продуктів. Тому в роботі було проаналізовано п’ять найбільших тенденцій, які вплинуть на виробництво їжі та напоїв у 2021 році.