Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
6 результатів
Результати пошуку
Документ Determination of the rational current frequency for electric contact heating of minced meat products(2024) Babanova, Olena; Shevchenko, Andrii; Prasol, SvitlanaЗ відомих способів нагріву ефективним є електроконтактний нагрів (ЕКО). Низькочастотний (LF) ECH є кращим над високочастотним (HF), оскільки генератори, необхідні для виробництва HF, вимагають значного споживання електроенергії.Документ Rationale for the development of the design and manufacturing technology of flexible consumer packaging for coffee beans(2024) Dolomakin, Yuriy; Babanova, OlenaКава є одним із найпопулярніших напоїв у світі, споживання якого постійно зростає. Щороку з'являються нові сорти кави, способи заварювання та смаки. Разом з цим зростає попит на якісну упаковку, яка не лише збереже свіжість та аромат кави, а й приверне увагу споживачів та підкреслить риси бренду. Одним із найперспективніших матеріалів для упаковки кави є полімерні плівки, які мають високу бар’єрну здатність, захищаючи каву від зовнішніх факторів. Вони також можуть бути виготовлені з перероблених матеріалів або бути біологічно розкладаними, що відповідає вимогам екологічної безпеки.Документ Удосконалення печі для випікання м’ясних хлібів зі зміною методу термооброблення продукту(2022) Бабанова, Олена Ігорівна; Беседа, Сергій Дмитрович; Бабанов, Ігор ГеннадійовичДокумент Удосконалення способу теплового оброблення ковбасних виробів(2022) Бабанова, Олена Ігорівна; Доломакін, Юрій Юрійович; Бабанов, Ігор ГеннадійовичДокумент Способи і апарати для електроконтактної обробки харчової сировини(2023) Михайлов, Валерій Михайлович; Шевченко, Андрій Олександрович; Бабанов, Ігор Геннадійович; Бабанова, Олена ІгорівнаДокумент Дослідження електроконтактного нагрівання харчової сировини залежно від густини сили електричного струму(2021) Шевченко, Андрій Олександрович; Бабанов, Ігор Геннадійович; Бабанова, Олена Ігорівна