Тези доповідей

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 6 з 6
  • Ескіз
    Документ
    Influence of water hardness on the process of fermentation by Medusomyces gisevii consortium
    (2023) Dulka, Olha; Prybylskyi, Vitalii; Fedosov, Oleksii; Prokopyshyn, Serhii
    Проведено дослідження впливу показників води на процес ферментації безалкогольного напою консорціумом Medusomyces gisevii
  • Ескіз
    Документ
    Іnfluence of water indicators on quality kombucha
    (2023) Dulka, Olha
    Проаналізована вплив показників технологічної води на показники якості ферментованого безалкогольного напою – комбучі.
  • Ескіз
    Документ
    Перспективні шляхи удосконалення процесу та обладнання для виробництва ферментованих напоїв на основі чайного гриба
    (2024) Дятел, Олег Анатолійович; Удодов, Сергій Олександрович
    У зв’язку із наростаючою тенденцією до збільшення об’єму виробництва ферментованого напою природнього походження з лікувально-оздоровчими властивостями «Комбуча» гостро постає питання вдосконалення процесу та обладнання для приготування напою типу «Комбуча» у промислових масштабах.
  • Ескіз
    Документ
    Perspective ways to increase the preventive benefits of kombucha
    (Національний університет харчових технологій, 2024) Diatel, Oleh; Grynevych, Oksana
    На сьогоднішній день на комерційному ринку безалкогольних напоїв України, Європи та США стрімко набуває популярності ферментований напій під назвою «комбуча». Цей напій має позитивний профілактичний та оздоровчий вплив на організм людини завдяки своєму унікальному біохімічному складу. Приготовлена комбуча, відома як «чайний гриб», багата на вітаміни, мінерали, різноманітні антиоксиданти та корисні кислоти.
  • Ескіз
    Документ
    Використанння комбучі підвищеної кислотності в технології функціональних напоїв
    (2023) Дулька, Ольга Степанівна; Прибильський, Віталій Леонідович
    Проаналізовано можливість використання комбучі підвищеної кислотності та гарбуза для розроблення смузі для закладів ресторанного господарства
  • Ескіз
    Документ
    Розробка технологічного обладнання для приготування цукрового сиропу у виробництві чайного грибу
    (2022) Удодов, Сергій Олександрович
    Стаття присвячена розробці принципово нового технологічного обладнання для приготування цукрового сиропу у виробництві чайного грибу. Розроблене технологічне обладнання дозволяє прискорити процес повноцінного високоякісного розчинення цукру.The article is devoted to the development of fundamentally new technological equipment for the preparation of sugar syrup in the production of kombucha. The developed technological equipment allows you to speed up the process of complete, high-quality sugar dissolution.