Тези доповідей

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 10 з 34
  • Ескіз
    Документ
    Methods for wine fraud detection
    (2023) Kuzinska, Vladyslava; Ishchenko, Vera
    According to the Decernis Food Fraud Database, wine is among the top three most adulterated beverages. Because of its high prices, it is a prime target for adulteration, which can occur at any stage of its production or sale. The addition of cheap ingredients, dilution with water, adulteration and mislabeling are the most common types of wine fraud. Finding an accurate way to detect counterfeiting of this product can sometimes be difficult, time-consuming and expensive. Today, there are numerous analytical methods for wine identification that involve the use of specific marker compounds, stable isotope ratio measurements, and/or chromatography. They make it possible to identify the geographical origin, variety and method of production of this product. This study characterizes these methods of detecting wine adulteration.
  • Ескіз
    Документ
    Крафтове виноробство в Україні
    (2023) Загоруй, Оксана Сергіївна; Пушка, Ольга Сергіївна
    У статті охарактеризовано основні виноробні регіони України, стан та перспективи розвитку крафтового виноробства в умова воєнного стану
  • Ескіз
    Документ
    Рекомендації вибору якісного вина
    (2013) Ворков, Євген Романович
    Майстерність винороба прихована за брендом виробника. Фірми цінують своє ім’я і намагаються випускати тільки якісні продукти. Якому з брендів віддати перевагу — в принципі, справа смаку. Як правило, рекомендується зупинити свій вибір на відомих і авторитетних виробниках, що працюють на ринку тривалий час. З іншого боку — молоді компанії можуть вижити в конкурентній боротьбі тільки за рахунок якості.The skill of the wine shop is hidden by the brand of the manufacturer. Firms value theirs name and try to produce only quality products. Which of the brands to give the advantage is, in principle, the matter of taste. As a rule, it is recommended to stop your own choice of well-known and reputable manufacturers working on the market for a long time time. On the other hand - young companies can survive in a competitive struggle only at the expense of quality.
  • Ескіз
    Документ
    White wine
    (2017) Kanarskyi, Oleksii; Dovgun, Irina
  • Ескіз
    Документ
    Some Facts about Red Wine
    (2017) Luchko, Daryna; Dovgun, Irina
  • Ескіз
    Документ
    Стабилизация вина в процессе хранения
    (2010) Кузьмин, Олег Владимирович; Королесова, Вера Григорьевна
    Выделен ряд технологических приемов и способов обработки, а также осветления вина с целью стабилизации их против различных видов помутнений вина. The row of technological receptions and methods of treatment, and also lighting up of wine, is distinguished with the purpose of stabilize against various types of turbidity of wine.
  • Ескіз
    Документ
    The development of wine tourism in Western Ukraine
    (2016) Ryabenka, Anastasia; Dovgun, Irina
  • Ескіз
    Документ
    Turkey is a Homeland of wine
    (2015) Girak, Ruslan; Dovgun, Irina
  • Ескіз
    Документ
    Wine tourism in Zakarpattia
    (2015) Sribna, Sofia; Dovgun, Irina
  • Ескіз
    Документ
    Wine Tourism – an opportunity for the development of wine industry
    (2015) Chernyakova, Polina; Dovgun, Irina