Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
6 результатів
Результати пошуку
Документ Стратегія формування конкурентних переваг підприємств молочної галузі в умовах інтенсивної конкурентної боротьби(2022) Крайнюченко (Форноляк), Ольга Феодосіївна; Гарастовська, Альона ВікторівнаВизначено особливості формування конкурентних переваг задля забезпечення стійкої конкурентної позиції підприємства на молочному ринку. Окреслено основні етапи формування ефективних конкурентних переваг на підприємствах молочної галузі.Документ Сучасні підходи до розроблення стратегій конкурентної боротьби(2015) Стахурський, Валерій Олександрович; Ткачук (Стахурська), Світлана ВалеріївнаРозглядаються сучасні підходи до розроблення конкурентних маркетингових стратегій. The modern approaches to the competitive marketing strategies developing are examined.Документ Цінова дискримінація: сутність та форми прояву(2013) Слівінська, ВікторіяДокумент Нові аспекти розвитку ринків харчових продуктів в умовах глобалізації(2007) Страшинська, Лариса ВолодимирівнаДокумент Організаційно-економічний механізм управління конкурентоспроможністю молокопереробних підприємств(2007) Суха, Ірина ВасилівнаДокумент Стратегічний розвиток - основа формування конкурентоспроможності підприємства(2005) Суха, Ірина Василівна