Тези доповідей

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 10 з 38
  • Ескіз
    Документ
    Концентрація сільськогосподарського виробництва в умовах ринку
    (2011) Данкевич, Андрій Євгенович
    Проаналізовано виробництво основних видів продукції в залежності від розмірів підприємств. Науково обґрунтовано пропозиції щодо напрямів підвищення ефективності використання земель у сільському господарстві
  • Ескіз
    Документ
    Розвиток сільських територій в умовах концентрації виробництва
    (2011) Данкевич, Андрій Євгенович
    Проаналізовано діяльність холдингів у сільському господарстві. Досліджено вплив інтегрованих структур на соціальну сферу регіону та запропоновано шляхи залучення вертикально інтегрованих формувань до розбудови сільських територій
  • Ескіз
    Документ
    Особливості бюджетування в агрохолдингах
    (2011) Данкевич, Андрій Євгенович
    Охарактеризовано процес бюджетування у сільському господарстві. Досліджено особливості діяльності фінансово-економічної служби а аграрних холдингах. Запропоновано удосконалення фінансової системи управління у вертикально інтегрованих підприємствах
  • Ескіз
    Документ
    Напрямки зростання прибутку підприємства
    (2022) Труш, Юлія Леонідівна; Гецько, Вікторія Павлівна
    Малий та середній бізнес є багатогранним соціально-економічним явищем. Кожен з тих, хто бере в ньому участь, має можливість знайти свою нішу у цьому секторі економіки, а зовнішні учасники - отримати позитивні результати: держава - збільшення ВВП, зростання кількості робочих місць у реальній економіці та зменшення соціальної напруги; місцева влада - податки та зайнятість; економічні партнери - гнучких та динамічних співучасників з низькими накладними витратами. Роль сектору малого та середнього підприємництва значно зростає, оскільки в останній для малого та середнього підприємництва апріорії закладено роль одного з ідеологічних чинників стратегічного розвитку України, водночас визначаючи, яку саме модель устрою обрано цим суспільством.
  • Ескіз
    Документ
    Types of Catering Operations: The Pros and Cons
    (2017) Kucheriava, Olha; Mykhailova, Nelia
  • Ескіз
    Документ
    Прибутковість підприємства та шляхи її підвищення
    (2016) Тичина, Юлія Миколаївна
  • Ескіз
    Документ
    Оцінка виробничого потенціалу підприємства
    (2015) Паценко, Лілія Сергіївна
  • Ескіз
    Документ
    Нормативне визначення сутності поняття «якість»
    (2015) Осадчук, Оксана Павлівна
  • Ескіз
    Документ
    Перспективи впровадження інновацій агротуризму в виробництво готельного продукту
    (Шидловська, О. Б. Перспективи впровадження інновацій агротуризму в виробництво готельного продукту / О. Б. Шидловська, Т. І. Іщенко, Я. С. Шевела // Практика і перспективи розвитку еногастрономічного туризму: світовий досвід для України : Міжнародна науково-практична конференція, 24 вересня 2015 р. – К. : НУХТ, 2015. – С. 217-219., 2015) Шидловська, Олена Броніславівна; Іщенко, Тетяна Іванівна; Шевела, Яна Сергіївна
    Обґрунтовано доцільність та можливість включення агророзваг до додаткових послуг готельних підприємств. The expediency and the inclusion of agro entertainment to additional services of hotel enterprises