Тези доповідей

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 10 з 14
  • Ескіз
    Документ
    Естетична подача страви – відмінний апетит
    (2022) Мельник, Тетяна Володимирівна; Матиящук, Олена Володимирівна; Корецька, Ірина Львівна
  • Ескіз
    Документ
    Мікронутрієнтна нестача. Шляхи збагачення традиційних харчових продуктів
    (2018) Дочинець, Інга Вікторівна
    Значення вживання мікронутрієнтів для здоров’я людини, створення нових технологій глибокого комплексного перероблення сільськогосподарської сировини на продукти високої якості. Іmportance of using micronutrients for human health, the creation of new technologies for the deep integrated processing of agricultural raw materials for high quality products.
  • Ескіз
    Документ
    Культура харчування та її вплив на здоров’я людини
    (2018) Дочинець, Інга Вікторівна
    Розглянуто вплив їжі на людину, формування культури харчування, правильність споживання їжі. Іnfluence of food on a person, the formation of a culture of nutrition, the correctness of consumption of food is considered.
  • Ескіз
    Документ
    Психологічні проблеми харчування у студентів
    (2017) Дочинець, Інга Вікторівна
    Дотримання принципів збалансованого харчування, збільшення кількості продуктів багатих на білки, вітаміни, які підвищують психологічну, емоційну стійкість організму. Оbservance of the principles of balanced nutrition, increase in the quantity of products rich in proteins, vitamins, which increase the psychological, emotional stability of the organism.
  • Ескіз
    Документ
    Безпека харчових продуктів в Україні
    (2017) Дочинець, Інга Вікторівна
    Застосування системи для управління безпечністю харчових продуктів та захист споживачів від небезпек, які можуть супроводжувати харчову продукцію. The application of a system for managing the safety of food products and protecting consumers from the dangers that may accompany food products.
  • Ескіз
    Документ
    М’ясні продукти підвищеної біологічної цінності
    (2016) Галенко, Олег Олександрович; Андросова, Анастасія Валерівна
    Продукти для людей, що знаходяться і працюють в екстремальних умовах, входять до складу продуктів функціонального харчування. Однак цей напрямок функціонального харчування має свої особливості. При розробці цього виду про- дуктів необхідно враховувати дві особливості: короткочасне застосування проду- ктів на період екстремальних ситуацій і реабілітаційне використання, що припа- дає на період відновлення організму людини після екстремальних ситуацій. Products for people in and working in extreme conditions are part of functional food. However, this trend functional food has its own characteristics. In developing this type of pro- ucts must consider two characteristics: short-term use of produ- ktiv a period of extreme situations and rehabilitation use, prypa- gives the human body during recovery after emergencies.
  • Ескіз
    Документ
    М'ясородукти для харчування людей з підвищеними фізичними навантаженнями
    (2016) Галенко, Олег Олександрович; Липка, Христина Іванівна; Деркач, Анна Миколаївна
    Забезпечення населення продуктами харчування завжди було одним із найактуальніших і прибуткових напрямків діяльності народного господарства України на всіх етапах його розвитку, а м’ясо та м’ясопродукти продовжують займати важливе значення в житті кожного громадянина, оскільки містять повноцінні білки, жири, вітаміни, біологічно активні та мінеральні речовини. Providing the population with food has always been one of the the most relevant and profitable areas of the economy Ukraine at all stages of its development, and meat and meat products continues occupy important in the life of every citizen, because they contain complete proteins, fats, vitamins, bioactive and minerals.
  • Ескіз
    Документ
    Збагачення технології виробництва м’ясних напівфабрикатів
    (2017) Дочинець, Інга Вікторівна
    Розробка продуктів, які мають комбінований склад, створення яких дозволяє удосконалити сировину тваринного походження, забезпечуючи при цьому населення повноцінним білковим харчуванням.
  • Ескіз
    Документ
    Scientific basis of enviromental assessment in food processing
    (2016) Togachynska, Olga; Nychyk, Oksana; Yurchuk, Lyudmila; Salavor, Oksana
  • Ескіз
    Документ
    Food and Eating Customs Differ Around the World
    (2014) Chala, Kateryna