Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
14 результатів
Результати пошуку
Документ Естетична подача страви – відмінний апетит(2022) Мельник, Тетяна Володимирівна; Матиящук, Олена Володимирівна; Корецька, Ірина ЛьвівнаДокумент Мікронутрієнтна нестача. Шляхи збагачення традиційних харчових продуктів(2018) Дочинець, Інга ВікторівнаЗначення вживання мікронутрієнтів для здоров’я людини, створення нових технологій глибокого комплексного перероблення сільськогосподарської сировини на продукти високої якості. Іmportance of using micronutrients for human health, the creation of new technologies for the deep integrated processing of agricultural raw materials for high quality products.Документ Культура харчування та її вплив на здоров’я людини(2018) Дочинець, Інга ВікторівнаРозглянуто вплив їжі на людину, формування культури харчування, правильність споживання їжі. Іnfluence of food on a person, the formation of a culture of nutrition, the correctness of consumption of food is considered.Документ Психологічні проблеми харчування у студентів(2017) Дочинець, Інга ВікторівнаДотримання принципів збалансованого харчування, збільшення кількості продуктів багатих на білки, вітаміни, які підвищують психологічну, емоційну стійкість організму. Оbservance of the principles of balanced nutrition, increase in the quantity of products rich in proteins, vitamins, which increase the psychological, emotional stability of the organism.Документ Безпека харчових продуктів в Україні(2017) Дочинець, Інга ВікторівнаЗастосування системи для управління безпечністю харчових продуктів та захист споживачів від небезпек, які можуть супроводжувати харчову продукцію. The application of a system for managing the safety of food products and protecting consumers from the dangers that may accompany food products.Документ М’ясні продукти підвищеної біологічної цінності(2016) Галенко, Олег Олександрович; Андросова, Анастасія ВалерівнаПродукти для людей, що знаходяться і працюють в екстремальних умовах, входять до складу продуктів функціонального харчування. Однак цей напрямок функціонального харчування має свої особливості. При розробці цього виду про- дуктів необхідно враховувати дві особливості: короткочасне застосування проду- ктів на період екстремальних ситуацій і реабілітаційне використання, що припа- дає на період відновлення організму людини після екстремальних ситуацій. Products for people in and working in extreme conditions are part of functional food. However, this trend functional food has its own characteristics. In developing this type of pro- ucts must consider two characteristics: short-term use of produ- ktiv a period of extreme situations and rehabilitation use, prypa- gives the human body during recovery after emergencies.Документ М'ясородукти для харчування людей з підвищеними фізичними навантаженнями(2016) Галенко, Олег Олександрович; Липка, Христина Іванівна; Деркач, Анна МиколаївнаЗабезпечення населення продуктами харчування завжди було одним із найактуальніших і прибуткових напрямків діяльності народного господарства України на всіх етапах його розвитку, а м’ясо та м’ясопродукти продовжують займати важливе значення в житті кожного громадянина, оскільки містять повноцінні білки, жири, вітаміни, біологічно активні та мінеральні речовини. Providing the population with food has always been one of the the most relevant and profitable areas of the economy Ukraine at all stages of its development, and meat and meat products continues occupy important in the life of every citizen, because they contain complete proteins, fats, vitamins, bioactive and minerals.Документ Збагачення технології виробництва м’ясних напівфабрикатів(2017) Дочинець, Інга ВікторівнаРозробка продуктів, які мають комбінований склад, створення яких дозволяє удосконалити сировину тваринного походження, забезпечуючи при цьому населення повноцінним білковим харчуванням.Документ Scientific basis of enviromental assessment in food processing(2016) Togachynska, Olga; Nychyk, Oksana; Yurchuk, Lyudmila; Salavor, OksanaДокумент Food and Eating Customs Differ Around the World(2014) Chala, Kateryna