Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ Тенденції розвитку ринку молочної продукції(2015) Керанчук, Тетяна ЛьвівнаТези доповіді присвячені характеристиці сучасних тенденцій розвитку українського ринку молока та молочної продукції. Розглянуто причини зміни структури виробництва молока. Визначено основні тенденції продажу молочної продукції на зовнішніх ринках. Abstracts of the report is devoted to the modern trends of development of Ukrainian market of milk and dairy products. Is described the reasons for the changes in milk production structure. Is described the basic trends of sales of dairy products in foreign markets.Документ Проблеми розвитку підприємств молочної галузі(2015) Керанчук, Тетяна ЛьвівнаТези доповіді присвячені характеристиці сучасного стану сировинного ринку для підприємств - виробників молочної продукції. Розглянуто структуру та обсяги закупівель молока виробниками молочної продукції в 2013-2014рр. Визначено основні проблеми розвитку молочної промисловості, зокрема скорочення зовнішніх ринків збуту та окреслена необхідність пошуку нових ринків збуту української молочної продукції. In the thesis describes market of raw materials for enterprises-producer of breast products. Анализ структуры и объема закупок производителей молока молочных продуктов в 2013-2014. The main problems of the development of the dairy industry, in particular the reduction of external markets and outlined the need to find new markets for Ukrainian dairy products.Документ Напрямки удосконалення управління результативністю діяльності підприємств молочної промисловості(2013) Керанчук, Тетяна ЛьвівнаТези доповіді присвячені характеристиці сучасного стану ринку молочних продуктів. Розглянуто основні передумови підвищення конкурентоспроможності молочної продукції. Визначено основні елементи системи контроллінгу та управління результативністю на підприємствах молочної галузі. The author analyzes the state of the dairy market. Consider the basic prerequisites enhance the competitiveness of dairy products. The main elements of the system of controlling and performance management at the enterprises of the dairy industry.