Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
15 результатів
Результати пошуку
Документ Використання насіння чіа, як функціональну добавку, у виробництві зефіру(2020) Усатюк, Світлана Іванівна; Бондарчук, Марина БорисівнаДосліджено питання використання функціональної добавки чіа у технології зефіру.Документ Перспективи використання батату як функціонального інгредієнту(2019) Дітріх, Ірина Вікторівна; Решетник, Софія РусланівнаРозроблено рецептуру рибного кулінарного виробу «Парові рибні котлети з бататом» з поліпшеними органолептичними властивостями та підвищеною біологічною цінністю.The recipe of fish culinary product “Steamed fish cutlets with sweet potatoes” with improved organoleptic properties and high biological value has been developed.Документ Effects of bamboo dietary fibre on meat semi-finished products(2016) Rudyk, Viktor; Tyshchenko (Usatiuk), Olena; Usatyuk, SvitlanaThe effects of bamboo fiber as a prospective fortificant of plant origin on the quality of meat semi-finished products were investigated.Документ Перспективи використання насіння чорного кмину як функціонального інгредієнту(2017) Дітріх, Ірина Вікторівна; Спільчук (Молокова), Анастасія ЮріївнаДоведена доцільність використання чорного кмину у якості функціонального інгредієнту у різноманітних стравах. The feasibility of using a black cumin is proved as a functional one ingredient in a variety of dishes.Документ Про можливість використання порошків із рослинної сировини для збагачення вершкових та білкових кремів(2017) Дітріх, Ірина Вікторівна; Возненко, Марина АндріівнаРозглянута можливість використання порошку із банану та порошку із моркви у виробництві кремів. The possibility of using banana powder and carrot powder in the production of creams is considered.Документ Лофант як сировина для напоїв(2017) Дітріх, Ірина Вікторівна; Івашина, Валерія СвятославівнаДоведено, що трава лофант є перспективною сировиною для розробки рецептур напоїв цілеспрямованої дії. It is proved that grass lofant is a promising raw material for the development of purposeful-action beverage formulations.Документ Використання плодів обліпихи для покращення органолептичних властивостей рибних страв(2017) Дітріх, Ірина Вікторівна; Кучерява, Ольга АнатоліївнаРозроблена рецептура «Тефтелі рибні з обліпихою» з використанням плодів обліпихи як природного функціонального інгредієнту. The formulation "Fish flies with sea buckthorn" is developed with the use of the fruits of sea buckthorn as a natural functional ingredient.Документ Функціональні властивості дягелю лікарського та сфери його застосування(2017) Дітріх, Ірина Вікторівна; Турковська, Юлія ЛеонідівнаДоведена доцільність використання дягелю лікарського для розробки рецептур нових видів страв ресторанної продукції функціонального призначення. It is proved expediency of use of diagel for development of formulations of new kinds of dishes of restaurant production of functional purpose.Документ Капуста кале як функціональний інгредієнт в сучасній кулінарії(2017) Дітріх, Ірина Вікторівна; Окольнича, Лілія ОлегівнаДоведена доцільність використання капусти кале у якості функціонального інгредієнту при розробці рецептур нових видів страв. Proven expediency of using cabbage as a functional ingredient in the formulation of new types of dishes.Документ Розробка рецептури страви «Ікряні оладки» функціонального призначення для дитячого харчування(2017) Дітріх, Ірина Вікторівна; Литвин, Дар’я ОлександрівнаРозроблена технологія оладок функціонального призначення для дітей віком від 5 років. The technology of the gloves of functional recognition has been broken for children in the Ukraine for 5 rock.