Тези доповідей

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 6 з 6
  • Ескіз
    Документ
    Genetically modified food
    (2019) Hubko, Anastasiia; Starkova, Olesia
  • Ескіз
    Документ
    Molecular Gastronomy
    (2017) Generalova, Kateryna; Chala, Kateryna
  • Ескіз
    Документ
    Genetically Modified Food
    (2017) Ivanov, Mykyta; Starkova, Olesia
  • Ескіз
    Документ
    Organic Food
    (2016) Kaluzhna, Anastasia; Starkova, Olesia
  • Ескіз
    Документ
    When it comes to food, technology won’t save us
    (2015) Bogovyk, Кarina; Strizhnova, Marianna
  • Ескіз
    Документ
    Organizational and managerial prerequisites to achieve food security
    (Strunin, V. Organizational and managerial prerequisites to achieve food security / Victor Strunin, Lesia Strunina // The XXIV International Colloquium of Institute CEDIMES, Kyiv (Ukraine) : book of Abstracts. – 28 October–3 November 2013. – Kyiv : NUFT, 2013. – P. 37., 2013) Strunin, Viktor; Strunina, Lesia
    Levels, principles and basic tools of management achieving food security are considered. Розглянуто рівні, принципи та базові інструменти управління досягненням продовольчої безпеки.