Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
6 результатів
Результати пошуку
Зараз показуємо 1 - 6 з 6
Документ Genetically modified food(2019) Hubko, Anastasiia; Starkova, OlesiaДокумент Molecular Gastronomy(2017) Generalova, Kateryna; Chala, KaterynaДокумент Genetically Modified Food(2017) Ivanov, Mykyta; Starkova, OlesiaДокумент Organic Food(2016) Kaluzhna, Anastasia; Starkova, OlesiaДокумент When it comes to food, technology won’t save us(2015) Bogovyk, Кarina; Strizhnova, MariannaДокумент Organizational and managerial prerequisites to achieve food security(Strunin, V. Organizational and managerial prerequisites to achieve food security / Victor Strunin, Lesia Strunina // The XXIV International Colloquium of Institute CEDIMES, Kyiv (Ukraine) : book of Abstracts. – 28 October–3 November 2013. – Kyiv : NUFT, 2013. – P. 37., 2013) Strunin, Viktor; Strunina, LesiaLevels, principles and basic tools of management achieving food security are considered. Розглянуто рівні, принципи та базові інструменти управління досягненням продовольчої безпеки.