Тези доповідей

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 7 з 7
  • Ескіз
    Документ
    The theoretical description for ethanol and hydrpoxyquinol determination in wines and fruit juices
    (2022) Tkach, Volodymyr; Kushnir, Marta; Morozova, Tetiana; Oliveira, Sílvio C.; Romaniv, Lyudmyla; Pishak, Olga; Khmeliar, Inesa; Kushnir, Lesya; Romanova, Zoriana; Yagodynets, Petro
    Fermentation is the main process, standing in the base of the formation of alcoholic drinks. Various drinks like wine, cider, rum, rumtopf or gin are made by fruit juices fermentation. The glucose fermentation product is ethanol. As for fructose, its fermentation product is hydroxyquinol.
  • Ескіз
    Документ
    Фактори, що визначають стабільність якості лікеро-горілчаних напоїв
    (2019) Олійник, Світлана Іванівна; Самченко, Ірина Олександрівна; Тарасюк, Леся Анатоліївна; Острик, Олександр Миколайович
    На стабільність лікеро-горілчаних напоїв впливає якість сировини, спосіб приготування та умови зберігання. The stability of alcoholic beverages is influenced by the quality of the raw material, method of preparation and storage conditions.
  • Ескіз
    Документ
    Прогнозирование обеспечения стабильности ликероводочных изделий
    (2019) Острик, Александр Николаевич; Олейник, Светлана Ивановна; Пивоваров, Алексей Андреевич
    Реализация мероприятий по повышению качества ликероводочной продукции и полуфабрикатов на основе плодово-ягодного и растительного сырья требует внедрения современных методов прогнозирования и контроля. Implementation of measures to improve the qualityof alcoholic beverages and semi-finished products based on fruit and vegetable raw materials requires the introduction of modern methods of forecasting and control.
  • Ескіз
    Документ
    Appearance of turbidity in alcoholic beverages
    (2019) Ostryk, Oleksandr; Oliynyk, Svitlana
    Встановлено, що більш тривалі терміни придатності настоянок можна отримати за рахунок підвищення стійкості за рахунок багатоетапної обробки: на етапах переробки кожного напівфабрикату та наступної обробки готової суміші. It is found that longer expiration dates of tinctures can be obtained by increasing the resistance due to multi-stage processing: on the processing stages of each semi-finished product and the following processing of the finished blend.
  • Ескіз
    Документ
    Напрями підвищення якості алкогольних напоїв
    (2018) Олійник, Світлана Іванівна; Тарасюк, Леся Анатоліївна; Острик, Олександр Миколайович; Самченко, Ірина Олександрівна
    Одним із пріорітетних напрямів розвитку лікеро-горілчаної промисловості є впровадження новітніх технологій для підвищення якості алкогольних напоїв. One of the priority areas for the development of the distillery production is the introduction of the latest technologies for improving the quality of alcoholic beverages.
  • Ескіз
    Документ
    До питання впливу спирту етилового ректифікованого на фізіологічну активність лікеро-горілчаної продукції
    (2011) Кузьмін, Олег Володимирович; Топольник, Віра Григорівна; Ловягін, Олександр
    Розглянуто питання впливу спирту етилового ректифікованого на фізіологічну активність лікеро-горілчаної продукції. The question of the influence of ethyl alcohol rectified on the physiological activity of alcoholic beverages.
  • Ескіз
    Документ
    Аспекти безпечності лікеро-горілчаних напоїв
    (2015) Никифорук, Ірина Володимирівна; Науменко, Ксенія Андріївна