Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
18 результатів
Результати пошуку
Документ Автоматизація в готельно-ресторанній індустрії(2024) Лявинець, Георгій МихайловичДоосліджено роль автоматизації в готельно-ресторанній індустрії України. Розглянуто, як автоматизація та робототехніка підвищують ефективність, знижують витрати та покращують задоволеність клієнтів. Обговорено переваги та виклики впровадження автоматизації в галузі.Документ Підсистема підтримки та контролю діяльності автотранспортного підприємства(2024) Беценко, Назар Олегович; Костіков, Микола ПавловичПредметом дослідження є процеси приймання та оформлення замовлень автотранспортної компанії. За допомогою MS SQL Server і Visual Studio (С#) розроблено підсистему підтримки діяльності підприємства, яка забезпечить ефективну інтеграцію даних і контроль над усією діяльністю компанії. Її використання має зменшити витрати та підвищити конкурентоздатність і стабільність підприємства в умовах сучасного ринкуДокумент Цифрові технології в обладнанні технологічних процесів м’ясопереробної промисловості(2024) Михайлов, Валерій Михайлович; Шевченко, Андрій Олександрович; Прасол, Світлана Володимирівна; Бабанов, Ігор Геннадійович; Бабанова, Олена ІгорівнаРозглянуто значення цифрових технологій в обладнанні технологічних процесів м'ясопереробної промисловості. Вказується на потребу в цифрових інструментах для покращення якості продукції, оптимізації процесів та забезпечення безпеки. Зазначається, що цифрові технології в обладнанні можуть поліпшити продуктивність, якість продукції, зменшити витрати та забезпечити безпеку праці. Розглядаються проблеми, пов'язані з вимірюванням параметрів технологічних процесів, та шляхи їх автоматизації.Документ Модернізації механізації та автоматизації в хлібопекарській промисловості(2023) Стрикун, Микола Миколайович; Олішевський, Валентин Вікторович; Бабко, Євген МиколайовичПідвищення рівня механізації і автоматизації в хлібопекарській промисловості часто пов'язане з необхідністю спеціалізації виробництва і більш-менш жорсткої фіксації, послідовності і ритму виробничих операцій. Тому на пекарні впроваджено дві виробничі лінії: Комплексні механізовані та автоматизовані потокові лінії призначені для випуску основних видів масової продукції, в тому числі хліба, батонів і булочок різної форми.Документ Modernization of mechanization and automation in the bakery industry(2023) Strykun, Mykola; Babko, Evhen; Olishevskyi, ValentynМеханізація основних виробництв ускладнюється тим, що вітчизняне машинобудування не має комплексно-механізованих технологічних ліній для безперервного виробництва хліба, макаронних і кондитерських виробів. Тому частина існуючої виробничої лінії оснащена різальними верстатами та обладнанням.Документ Application of information systems in financial institutions(2019) Demianchuk, Svitlana; Nikitenko, OlgaВ сучасних умовах великі організації створили та ефективно працюють інформаційні системи, які обслуговують процес підготовки та прийняття управлінських рішень та вирішують такі завдання: обробка даних, обробка інформації, інтелектуальна діяльність зі створення інформації. Інформаційні системи управління послідовно реалізують принципи єдності виробничого процесу та інформаційного процесу супроводу шляхом застосування технічних засобів збору, накопичення, обробки та передачі інформації у поєднанні з використанням аналітичних методів математичної статистики та моделей аналітичних розрахунків та інші необхідні програми. In today's conditions, large organizations have created and effectively operate information systems that serve the process of preparing and taking managerial decisions and solve the following tasks: data processing, information processing, intellectual activity to create information. Management information systems consistently implement the principles of unity of the production process and the information process of accompaniment through the application of technical means of collection, accumulation, processing and transfer of information in combination with the use of analytical methods of mathematical statistics and models of predictive-analytical calculations and other necessary applications.Документ Peculiarities of monitoring methods of technical status of control objects based on artificial intellect(2020) Tur, Ivan; Bozhok, NataliaУ цій науковій роботі розглянуто особливості моніторингу технічного стану об'єктів управління на основі штучного інтелекту. Визначена доцільність використання багатошарової штучної нейромережі (ANN), яка спрямована на дії підсумовування проблем ідентифікації та прогнозування у невизначеності. In this scientific work it was considered the peculiarities of monitoring the technical state of artificial intelligence based on management objects. It was also defined the expediency of using a multilayer artificial neural network (ANN) directing at summarizing problems of identification and prediction in uncertainty.Документ Аналіз основних програмних продуктів з автоматизації роботи готелів(2019) Дочинець, Інга ВікторівнаПроведено аналіз та перспективи застосування новітніх технологій та провадження автоматизованих систем в готельне господарство. The analysis and prospects of application of the latest technologies and implementation of automated systems in the hotel industry were conductedДокумент Fractal analysis as a method of creating the subsystem for monitoring the automation process(2019) Kryschenko, Dmitry; Bozhok, NataliaIn this scientific work with the presence of experimental data, chaotic processes were investigated in the automation system of the rectifying unit. The experiment has shown the effectiveness of using the fractal analysis method to implement a real-time monitoring subsystem.Документ Інформаційні системи ресторанного господарства особливості застосування(2017) Дочинець, Інга ВікторівнаПредставлено декілька програм для підприємств ресторанного господарства, які виконують завдання по реалізації роботи ресторану, бару та управління ними. Several programs for enterprises are presented restaurant industry, carrying out tasks for realization work of the restaurant and bar and manage them.