Тези доповідей

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 8 з 8
  • Ескіз
    Документ
    Розробка та впровадження системи екологічного менеджменту на підприємстві
    (2023) Мірзодаєва, Тетяна Віталіївна; Заборовець, Юлія Леонідівна
  • Ескіз
    Документ
    Тенденції розширення ринку екологічно сертифікованих сільськогосподарських продуктів
    (2016) Чайкін, Олександр Валентинович; Данкевич, Андрій Євгенович
  • Ескіз
    Документ
    Особливості пакування органічних харчових продуктів
    (2019) Кохан, Олена Олександрівна; Онофрійчук, Оксана Сергіївна
    У тезі відображені результати літературних пошуків, присвячених виробництву та пакування органічної продукції. Було детально охарактеризовано особливості органічного виробництва, описано класифікацію пакувальних матеріалів для даної продукції та вимоги яким вони повинні відповідати . Висвітлено інформативну місію пакувальних матеріалів та особливість їх маркування. Встановлено важливість правильного підбору дизайну упаковки для органічних продуктів.
  • Ескіз
    Документ
    Сертифікація за міжнародним стандартом IFS Food як елемент підвищення конкурентоспроможності кондитерської продукції
    (2017) Усатюк, Світлана Іванівна; Панченко, Оксана Юріївна
    Розглянуто сертифікації кондитерської продукції на відповідність стандарту IFS. Certification of confectionery products for compliance with IFS standard is considered.
  • Ескіз
    Документ
    Сертифікація системи управління безпечністю харчових продуктів
    (2016) Заїнчковський, Анатолій Олександрович; Труш, Юлія Леонідівна
    Впровадження методології системи управління безпечністю харчових продуктів (далі по тексту НАССР ) у практику вітчизняних підприємств викликане необхідністю забезпечення безпечності продукції, що випускається, з метою захисту споживача і сприяння цим підприємствам у міжнародній торгівлі. Implementation methodology system of food safety (HACCP hereinafter) in the practice of domestic enterprises due to the need to ensure the safety of products in order to protect consumers and promote these enterprises in international trade.
  • Ескіз
    Документ
    Certificaton of organic production
    (2016) Togachynska, Olga; Kotynskyy, Andriy; Strizhnova, Marianna; Ryzhykovа, Maria
  • Ескіз
    Документ
    Problems and prospects of environmental audit in Ukraine
    (2013) Siryk, D.; Nychyk, Oksana; Salavor, Oksana
    Considered and analyzed the current state of environmental audit in Ukraine and its future outlook. The main obstacle to the effective implementation of the audit is flawed legislative regulatory framework. Development needs and the state of preparation of certified environmental auditors.Розглянуто та проаналізовано сучасний стан екологічного аудиту в Україні та перспективи його розвитку. Основною проблемою, що перешкоджає ефективному здійсненню аудиту є недосконала законодавча регулююча база. Розвитку потребує і стан підготовки сертифікованих екологічних аудиторів.
  • Ескіз
    Документ
    Чи загрожує відміна обов’язкової сертифікації якості харчових продуктів
    (2010) Сахненко (Тіхонова), Анастасія Сергіївна; Мостенська, Тетяна Геннадіївна