Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
8 результатів
Результати пошуку
Документ Особливості впровадження системи управління безпечності НАССР на кондитерських підприємствах(2023) Свинтак, Валерія Олегівна; Усатюк, Світлана ІванівнаУ тезах розглянуто питання впровадження системи управління безпечності у виробництво кондитерської продукції відповідно до вимог ДСТУ ISO 22000:2019.Документ Сучасний стан кондитерської промисловості України(2020) Закревська, Людмила МиколаївнаВ роботі досліджено сучасний стан кондитерської промисловості України, визначено перспективи її розвитку. The current state of the confectionery industry of Ukraine is investigated in the work, the prospects of its development are determined.Документ Використання нетрадиційної рослинної сировини для отримання кексів оздоровчого призначення(2019) Башта (Шеремет), Алла ОлексіївнаКінцевим результатом є створення кексів оздоровчого призначення з хорошим смаком і зовнішнім виглядом, підвищеною харчовою цінністю. The final result is the creation of cakes for health purposes with good taste and appearance, improved nutritional valueДокумент Стан та проблеми розвитку кондитерської галузі України(2015) Гудима, Олена ВолодимирівнаДокумент Аналіз потенціалу кондитерської галузі України(2015) Тоболін, Олександр ВячеславовичЩоб іти в ногу з ритмом сучасного життя навіть виробникам солодощів доводиться уважно слідкувати за тенденціями на світовому кондитерському ринку. To keep up with the rhythm of modern life has even candy manufacturers closely follow trends in the global confectionery market.Документ Особливості конкурентної боротьби підприємств кондитерської галузі(2015) Савчук, Ірина ВасилівнаКонкуренція є однією з складових за допомогою якої підприємства завойовують ринок та перемагають в боротьбі за споживача. Competition is one of the components through which the company win market and win in the fight for the consumer.Документ Львів – солодка столиця України(2009) Коцюбанська, Ольга ОлександрівнаДані тези присвячені історичному розвитку кондитерської промисловості м. Львова та експорту кондитерських традицій зі Сходу на Захід. The thesis is devoted to historical development Confectionery industry city and Export kondyterskyh traditions with the East to the West.Документ Роль інвестицій у розвитку кондитерської промисловості України(2007) Сілакова, Ганна ВіталіївнаДосліджено основні джерела інвестиційної діяльності на підприємствах кондитерської промисловості України, проаналізовано їх обсяги та структуру, визначено основні проблеми їх використання для інвестиційного розвитку вітчизняних підприємств. The basic sources of investment in enterprises Ukrainian confectionary industry, analyzed their volume and structure, the basic problem of using them for investment development of domestic enterprises.