Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
6 результатів
Результати пошуку
Документ Інтенсифікація процесу уварювання утфелю в вакуум-апараті ВАЦМ-40 шляхом модернізації вузла завантаження(2020) Цимбал, Максим; Люлька, Дмитро МиколайовичЗапропоновано модернізацію вакуум-апарата шляхом розробки нового вузла завантаження. Це дає змогу збільшити швидкість уварювання утфеля, покращити структуру кристалів цукру, зменшити експлуатаційні витратиДокумент Зародження кулінарного мистецтва Франції(2024) Хугаєва, Анастасія Сергіївна; Ущаповський, Артем ОлеговичВ роботі використані результати досліджень вітчизняних та закордонних фахівців. Для обробки, викладення та узагальнення отриманої інформації використані методи системного пошуку, аналізу та синтезу. Розвиток кулінарних традицій Франції відбувався під впливом різних історичних подій. Важливою частиною цієї історії є поява ресторанів та розвиток вишуканих страв, що стали символом французької кухні. Усі ці аспекти стали фундаментом для сучасної французької кухні, яка є визначною у світовій кулінарії. Її вплив можна побачити у багатьох ресторанах по всьому світу . Французька кухня продовжує вражати своїми смаками, ароматами та традиціями, що робить її однією з найпопулярніших у світіДокумент Сучасний тренд 3d-друку кулінарії в закладах готельно-ресторанного господарства(2021) Разкевич, Владислава Юріївна; Пушка, Ольга СергіївнаУ статті описано перспективи використання 3d-друку кулінарії в закладах готельно-ресторанного господарства. The article describes the prospects for the use of 3D printing of cooking in the hotel and restaurant industry.Документ Арт-візаж в стравах сучасної кулінарії(2017) Дітріх, Ірина Вікторівна; Окольнича, Лілія ОлегівнаЗ’ясовано, що використання декорування страв шляхом застосуванням європейських технологій арт-візажу призводить до значного прибутку закладу ресторанного господарства, зростанню його популярності і збільшенню кількості клієнтів. It was found that the use of decorating dishes through the use of European technologies of art-visage leads to a significant profit of the restaurant establishment, increase its popularity and increase the number of customers.Документ Дослідження та удосконалення технології спиртових бражок залежно від дисперсності помелу і температури розварювання зернових замісів(2012) Окушко, Олена ВасилівнаУдосконалення технології спиртових бражок залежно від температури розварювання зернових замісів продовжує залишатись актуальною проблемою технології спирту, в першу чергу, з точки зору зниження матеріально-енергетичних витрат виробництва.Документ Дослідження сировини різного походження для приготування безалкогольних напоїв функціонального призначення(2008) Ларіна, Вікторія; Кошова, Валентина МиколаївнаМетою даної роботи є приготування функціональних безалкогольних напоїв з натуральної сировини. Для виконання поставленої мети використовувались слідуючі екстракти: ехінацея пурпурова, женьшень азійський. Ці екстракти підвищують імунітет, заспокоюють нервову систему, зміцнюють серце та продовжують життя. The aim of this work is the preparation of functional soft drinks with natural ingredients. To accomplish this goal used following extracts: Echinacea purpurea, ginseng Asian. These extracts enhance immunity, soothe the nervous system, strengthen the heart and prolong life.