Тези доповідей

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 3 з 3
  • Ескіз
    Документ
    Розробка системи моніторингу безпечності виробництва лассі у закладі ресторанного господарства
    (2022) Біловол, Вероніка Борисівна; Ющенко (Гончар), Наталія Михайлівна
  • Ескіз
    Документ
    Implementation of the production of craft soft drinks at the hospitality enterprise
    (2024) Yehorov, Andrii; Sharan, Larysa; Sharan, Andrii
    Квас – традиційний український напій, який відноситься до «здорових» напоїв і є улюбленим продуктом. Цей напій подобається споживачам різних вікових груп. Його традиційний рецепт включає різноманітні інгредієнти, але основними є вода, цукор і дріжджі, а також підсушений житній хліб тощо. Пропонуємо вдосконалити технологію приготування квасу з використанням етнічної та місцевої харчової сировини, а саме столового буряка та бузини. Тому, запровадивши в готелі власне виробництво крафтових безалкогольних напоїв, ми зможемо отримувати додатковий прибуток, продаючи продукцію через роздрібну мережу, співпрацюючи з іншими закладами гостинності та використовуючи її як сувенір чи комплімент від компанії
  • Ескіз
    Документ
    The relevance of craft beverage production based on buttermilk
    (2023) Shymanyuk, Illia; Grek, Olena; Tymchuk, Alla
    Relevant trend in craft production is the organization of complex processing of buttermilk into dessert drinks, including those with increased viscosity with various plant ingredients, the purpose of which is to enrich the product, give it a fuller taste, increase shelf life, and change organoleptic characteristics. Актуальним напрямом у крафтовому виробництві є організація комплексного перероблення маслянки на десертні напої, в тому числі з підвищеною в’язкістю із різними рослинними інгредієнтами, метою додавання яких є збагачення продукту, надання повноти смаку, підвищення термінів зберігання, зміна органолептичних показників.