Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
16 результатів
Результати пошуку
Документ «Нішеві культури»: поняття та перспективи використання(2023) Бондаренко, Юлія Ігорівна; Бунецька, Анна Володимирівна; Супрун-Крестова, Олена ЮріївнаСьогодні тренд здорового способу життя стрімко набирає обертів в нашій країні, тож відповідно зростає попит на продукти харчування з додатковою харчовою цінністю – органічні продукти, біопродукти, фермерські продукти, суперфуди, фітнес-продукти, інші продукти здорового харчування, основою яких є нішеві культуриДокумент Оцінка ризику в процесі сегментації цільового ринку підприємствами хлібопекарської галузі(2016) Скопенко, Наталія Степанівна; Лисенко (Звьоздочкіна), Олена АнатоліївнаВ роботі визначені особливості ринку хліба, що впливають на ризик, збільшуючи або зменшуючи його рівень. Виявлено необхідність структурувати кожний вид ризику, поєднуючи фактори ризику та можливі наслідки впливу їх різних комбінацій. The paper identifies the features of the bread market that affect the risk, increasing or decreasing its level. The need to structure each type of risk, combining risk factors and the possible consequences of the impact of their various combinations.Документ Вплив карантинних заходів на харчову промисловість України та їх наслідки(2020) Мельник, Ярослав Андрійович; Закревська, Людмила МиколаївнаВ роботі досліджено причини замороження економічної активності, визначено вплив карантинних заходів на харчову промисловість.Документ Конкуренція як рушійна сила ринку(2019) Нечипоренко, Дар’я Володимирівна; Кравченко, Ірина ЙосипівнаДокумент Соцільно-відповідальний маркетинг як чинник формування попиту на харчові продукти(2016) Мостенська, Тетяна ГеннадіївнаДокумент Ефективність діяльності ПАТ «Оболонь»(2015) Тимкова, Юлія Олександрівна; Ковальчук, Інна ВолодимирівнаЗа відсутності рішучих заходів щодо радикального покращення бізнес-клімату, сформований потенціал ендогенного зростання залишатиметься нереалізованим та призведе по продовження зростання частки імпорту на вітчизняному внутрішньому ринку.Документ Особливості управління матеріально-технічним постачанням на підприємствах харчової галузі(2015) Змєйова, Ольга ПетрівнаХарчова промисловість є однією з провідних галузей промисловості України, її роль полягає у задоволенні попиту населення високоякісною продукцією відповідного асортименту у відповідних обсягах. The food industry is one of the leading industries of Ukraine, its role is to meet demand high-quality products in an appropriate range of relevant amounts.Документ Вплив споживчого попиту на розмір основних засобів підприємства(2015) Яківчик, Владислава ІгорівнаАктуальність теми обумовлена тим, що основні фонди є одним із основних елементів виробничого потенціалу організації. Relevance of the topic due to the fact that capital assets is one of the key elements of the production capacity of the organization.Документ Формування попиту на ринку мінеральної води в Закарпатській області(2012) Кушніренко, Анна М.Документ Дослідження попиту на продукти харчування(2015) Федулова, Ірина Валентинівна