Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
15 результатів
Результати пошуку
Документ Підготовлена вода та її вплив на алкогольні напої(2020) Олійник, Світлана Іванівна; Ковальчук, Володимир ПетровичКондиціювання підготовленої води дає змогу оптимізувати мікро- елементний склад в межах регламентованих показників і тим самим покращити якість і стійкість готової продукції. Conditioning of prepared water allows to optimize the micro-element composition within the regulated indicators and thus improve the quality and stability of finished products.Документ Очищення сортівок у горілчаному виробництві(2020) Пивоваров, Олексій Андрійович; Ніщун, Роман; Олійник, Світлана Іванівна; Ковальчук, Володимир Петрович; Челишева, Надія МихайлівнаВизначено основні та додаткові способи обробки водно-спиртових сумішей, які сприяють наданню готовій продукції кришталевого блиску, нейтрального горілчаного аромату і м'якого смаку. The main and additional methods of processing water-alcohol mixtures, which help to give the finished product a crystal shine, neutral vodka aroma and mild taste, are identified.Документ Розроблення та аналіз норм втрат спирту етилового в лікеро-горілчаному виробництві(2020) Ковальчук, Володимир Петрович; Чехун, Марина Григорівна; Опанасюк, Тетяна Іванівна; Олійник, Світлана Іванівна; Рубан, Ігор АндрійовичРозроблено та впроваджено науково-обґрунтовані норми втрат спирту та рекомендації щодо удосконалення технологічних режимів, обладнання для зменшення фактичних втрат спирту в лікеро-горілчаному виробництві, в тому числі під час: виробництва горілок, горілок особливих, напоїв лікеро-горілчаних; виробництва напівфабрикатів; регенерації вугільної батареї; підготовки декоративних елементів для внесення їх в пляшку з лікеро-горілчаним напоєм. Developed and implemented scientifically sound norms of alcohol losses and recommendations for improving technological regimes, equipment to reduce the actual loss of alcohol in alcoholic beverage production, including during: production of vodka, special vodka, alcoholic beverages; production of semi-finished products; coal battery regeneration; preparation of decorative elements for making them in a bottle of alcoholic beverage.Документ Уточнення вимог до пакування лікеро-горілчаної продукції(2020) Олійник, Світлана Іванівна; Ковальчук, Володимир ПетровичВпровадження уточнених вимог до розливу готової продукції до ДСТУ 4256:2003 та ДСТУ 4257:2003 дасть змогу виробникам розливати горілки, горілки особливі, напої лікеро-горілчані у пляшки або інші одиниці упаковки, які відповідають затвердженим у встановленому порядку показникам безпеки, забезпечують вимоги щодо безпечності та якості готової продукції, згідно з чинним законодавством та чинними нормативними документами.Документ Цукор та стійкість лікеро-горілчаної продукції(2019) Олійник, Світлана Іванівна; Острик, Олександр Миколайович; Петросян, Сергій АртаковичВстановлено необхідність проведення тестування зразків цукру білого та модельних напоїв для встановлення наявності домішок, нерозчинних у водно-спиртових сумішах для запобігання утворення різних помутніть та осадів, що є неприпустимими у лікеро-горілчаній продукції. The necessity of testing the samples of white sugar and model drinks to determine the presence of impurities insoluble in water-alcohol mixtures for prevent the formation of various opacities and sediments that are unacceptable for distillery production.Документ Фильтрация сортировки нетрадиционным природным материалом(2019) Тарасюк, Леся Анатольевна; Олейник, Светлана Ивановна; Федорова, Наталья Борисовна; Нищун, Роман АнатольевичПроведен анализ совершенствования системы мониторинга поверхностных вод сельскохозяйственного назначения. Analysis of improving the monitoring system of surface water for agricultural purposes.Документ Фільтрування сортівки у лікеро-горілчаному виробництві(2019) Олійник, Світлана Іванівна; Тарасюк, Леся АнатоліївнаВстановлено, що застосування у виробництві лікеро-горілчаної продукції кварцевого піску потребує спеціальної підготовки та дотримання тривалості циклу фільтрування. It is established that the use in the production of alcoholic beverages quartz sand requires special training and compliance with the duration of the filtering cycle.Документ Комплексність систем водопідготовки для лікеро-горілчаного виробництва(2019) Самченко, Ірина Олександрівна; Тарасюк, Леся АнатоліївнаПроцес підготовки води вимагає застосування передових технологій, сучасних фільтрувальних та сорбційних матеріалів і ретельного контролю з боку виробників алкогольної продукції. The process of water preparation requires the use of advanced technologies, advanced filtering and sorption materials and careful control by the manufacturers of alcoholic beverages.Документ Перспективність наномодифікування природного матеріалу для очищення води у лікеро-горілчаному виробництві(2019) Самченко, Ірина Олександрівна; Олійник, Світлана ІванівнаВстановлено перспективність модифікування природного шунгіту для виробництва лікеро-горілчаної продукції, що дасть змогу підвищити ефективність очищення води. The prospect of modification of natural shungite for the production of alcoholic beverages has been established, which will allow to increase the efficiency of water purification.Документ Дослідження якості закупорювальних засобів для лікеро-горілчаного виробництва(2019) Ковальчук, Володимир Петрович; Опанасюк, Тетяна Іванівна; Олійник, Світлана ІванівнаВстановлено, що необхідно проводити оцінку якості закупорювальних засобів за органолептичними та фізикохімічними показниками водно-спиртового настою або їх окремих елементів. It is established that it is necessary to evaluate the quality of the closures by the organoleptic and physicochemical parameters of the water-alcohol infusion or their individual elements.