Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ The microstructure of gerontologic food pastes(2019) Galenko, OlegDesigned paste has a more balanced micronutritional composition compared with control samples. Found that in the control sample of pastes content of Ca and P is dramatically unbalanced - 1: 9.8 at recommended 2: 1. While increasing content of protein-mineral gerontologic enricher, the content of Ca is increasing and content of P is decreasing . Thus when you add 10% protein-mineral gerontologic enricherto paste recipes , you get almost perfect ratio ofCa: P = 1: 0.5. Also found that the addition of 5% protein-mineral gerontologic enricher(recipe №1)is not sustainable because it is not optimal for gerontologic products -the content of Ca isjust 174.1 mg per 100 g or 13.7% of the daily requirement. Розроблена паста має більш збалансований мікроелементний склад у порівнянні з контрольними зразками. Знайшов це у контрольній пробі паст вміст Са і Р різко незбалансований - 1:9,8 при рекомендованому 2:1. Поки Зростаючий вміст білково-мінерального геронтологічного збагачувача, вміст Са збільшується, а вміст Р зменшується. Таким чином, додавши 10% білково-мінеральних геронтологічних рецептів збагаченої пасти, ви отримуєте майже ідеальне співвідношення Ca:P = 1:0,5. Також встановлено, що додавання 5% білково-мінерального геронтологічного збагачувача не є стійкий, оскільки не є оптимальним для геронтологічних продуктів – вміст Са становить лише 174,1 мг на 100 г або 13,7 % добової потреби.Документ Meat products for obese people(2019) Galenko, OlegAccording to the content of essential amino acids ham meat guinea fowl close to egg protein, and according to the content of of amino acids as valine, isoleucine, leucine, lysine, alanine, arginine, aspartic acid, glycine, glutamic acid, tyrosine surpasses it. This indicates that the cooked ham and smoked guinea fowl meat have well balanced amino acid composition, it is characterized by high biological value and can be attributed to high-grade food for the content of essential amino acids. За вмістом незамінних амінокислот шинка м'ясо цесарок близьке до яєчного білка, і за вмістом амінокислот, таких як валін, ізолейцин, лейцин, лізин, аланін, аргінін, аспарагінова кислота, гліцин, глутамінова кислота, тирозин перевершує її. Це свідчить про те, що варена і копчене м'ясо цесарок має добре збалансований амінокислотний склад, воно характеризується високою біологічною цінністю і може бути віднесене до повноцінної їжі за вмістом незамінних амінокислот.Документ Gerodietic meat products technology(2019) Galenko, OlegThe results of previous physicochemical and organoleptic investigations showed that bone paste can be used in the food industry. The investigation of the microstructure of sausage meat and finished boiled sausages produced using model receipts, shows that addition more than 15% of utritional supplement to the content of the product results in powdery structure of finished sausages. It is proved that the optimal amount of the bone paste in finished product is 10%. Результати попередніх фізико-хімічних та органолептичних досліджень показали, що кісткова паста може використовуватися в харчовій промисловості. Дослідження мікроструктури ковбасного м’яса та готових варених ковбас, виготовлених із використанням модельних рецептур, показує, що додавання понад 15% введених добавок до вмісту продукту призводить до порошкоподібної структури готових ковбас. Доведено, що оптимальна кількість пасти в готовому продукті становить 10%.