Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
20 результатів
Результати пошуку
Документ Професійні вимоги до стендиста на профільних виставках(2024) Кислицька, Марія Всеволодівна; Мірзодаєва, Тетяна ВіталіївнаДокумент Гостинність як перспективний складник сфери послуг(2021) Різник, Анастасія Олександрівна; Сильчук, Тетяна Анатоліївна; Цирульнікова, Віта Валентинівна; Тищенко (Усатюк), Олена МихайлівнаРозглянуто сучасний стан сфери послуг, яку забезпечують вітчизняні підприємства готельно-ресторанного господарства.Документ Використання прийомів мерчандайзингу в закладах ресторанного господарства(2024) Ущаповський, Артем ОлеговичВ роботі використані результати досліджень вітчизняних та закордонних фахівців індустрії гостинності. Для обробки, викладення та узагальнення отриманої інформації використані методи системного пошуку, аналізу та синтезу. Прийоми мерчандайзингу надають можливість закладу бути конкурентоспроможним, навіть в умовах воєнного часу. Тому власники закладів ресторанного господарства використовують мерчандайзинг як прогресивну технологію для просування продукції та послуг в свої закладахДокумент Впровадження індивідуального харчування в підприємствах гостинності(2021) Терида, Юлія Романівна; Ковтун, Аліна Володимирівна; Шаран, Лариса ОлександрівнаРаціон харчування кожної людини повинен бути збалансованим та корисним. На сьогодні виділяють понад одинадцять видів індивідуального харчування, яке допомагає покращити обмінні процеси в організмі, провести корекцію харчової поведінки, оздоровити організм та підвищити імунітет. Харчування за групами крові пропонується впровадити в туристично-спортивний готель, адже правильно підібраний раціон харчування та комплекс фізичних вправ допоможуть отримати якісний результат. Впровадження послуги індивідуального харчування в готелі буде відбуватися за розробленим алгоритмом. Після чого оформлюється спеціальна картка в яку заноситься нижчеописана інформація. Everyone's diet should be balanced and healthy. Today there are more than eleven types of individual nutrition, which helps to improve metabolic processes in the body, to correct eating behavior, improve the health of the body and increase immunity. Food by blood groups is proposed to be introduced in the tourist and sports hotel, because the right diet and a set of physical exercises will help to get a quality result. The introduction of individual catering services in the hotel will take place according to the developed algorithm. Then a special card is issued in which the following information is entered.Документ Роль «soft skills» в сфері гостинності(2019) Блощинська (Дудкіна), Олена Олександрівна; Бортнічук, Олег ВікторовичДосліджено роль та вплив «soft skills» при працевлаштуванні персоналу на підприємствах готельно-ресторанного господарства. Визначено пріоритетні навички для персоналу. Отримані дані доводять актуальність та необхідність проведення подальших досліджень The role and influence of "soft skills" in the employment of the staff for enterprises of the hotel and restaurant industry was investigated. Priority skills for staff have been identified. The obtained data has prove the relevance and necessity of further researchДокумент Спортивно-розважальний комплекс як додаткова послуга в сфері гостинності(2019) Цирульнікова, Віта Валентинівна; Тищенко (Усатюк), Олена Михайлівна; Різник, Анастасія ОлександрівнаДосліджено перспективи організації спортивно-розважальних комплексів на базі вітчизняних закладів готельного господарства.Документ Агротуризм як напрям розвитку індустрії гостинності в Україні(2017) Антоненко, Тетяна Вікторівна; Голікова, Тетяна Петрівна; Рак, Валентина ПетрівнаОстаннім часом, як відомо, внутрішній туризм є актуальним і затребуваним, оскільки спостерігається різке падіння закордонного туризму у зв’язку з об’єктивними економічними і політичними причинами. Беручи до уваги багатий природній і культурно-історичний потенціал України, гострий дефіцит засобів розміщення, в тому числі спеціалізованого призначення, інтерес туристів зростає до екологічного, аграрного, культурно-пізнавального, історичного та етнічного туризму. Тому агроготелі мають сприятливі перспективи розвитку на вітчизняному ринку готельних послуг з організацією кінних прогулянок, проведення майстер-класів з сироваріння, виноробства, апітерапії та інших послуг. Також проаналізовано економічні чинники просування агротуризму в Україні та стан розвитку програм підтримки даного напрямку. Last year inner tourism is an actual and requested, due to the acute falling of foreign tourism due to financial and political reasons. So, development of programs of agrotourism is an urgent task. Ukraine has a big natural, cultural and historical potential, so interest of tourists increases to the ecological, agrarian, cultural, historical and ethnical tourism. So, agrohotels have attractive perspectives at the domestic market of hotel services besides with organization of horse riding, master-classes of cheese making, winemaking, apitherapy and other services.Документ Hospitality and its development(2015) Razumei, Yana; Chala, KaterynaДокумент Innovational technologies in the preparation of food(2015) Koveshnikova, Diana; Chala, KaterynaДокумент Стратегічне планування як передумова ефективності функціонування підприємств в сфері готельного та ресторанного бізнесу(2014) Керанчук, Тетяна Львівна