Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
11 результатів
Результати пошуку
Документ Виготовлення напівфабрикатів з молодої картоплі, кафедра технології консервування(2023) Черненко, Віктор Юрійович; Писарєв, Максим Григорович; Бут, Сергій АнатолійовичВиготовлення напівфабрикатів з молодої картоплі. Making semi -finished products from young potatoes.Документ Удосконалення технології виробництва напівфабрикатів з картоплі(2023) Лощиць, Юлія Ігорівна; Писарєв, Максим Григорович; Крижановський, Станіслав ЙосиповичУдосконалення технології виробництва напівфабрикатів з картоплі. Improving the technology of production of semi -finished products from potatoes.Документ Дослідження зниження енергетичних витрат у технології напівфабрикатів з картоплі(2023) Завалкевич, Надія Віталіївна; Писарєв, Максим Григорович; Бут, Сергій АнатолійовичДослідження зниження енергетичних витрат у технології напівфабрикатів з картоплі. Investigation reduction of energy costs in the technology of semi -finished products made of potatoes,Документ Зміна мікроструктури рослинної сировини під час сушіння(2015) Шутюк, Віталій Володимирович; Штим, Катерина Андріївна; Швецова, Інга ВолодимирівнаВ роботі розглядається зміна і формування типової мікроструктури продукту під час сушіння. Зроблено аналіз впливу зміни мікроструктури на морфологію, поверхневі властивості й якість продукту.Документ Особливості отримання сушеного напівфабрикату з молодої картоплі(2015) Писарєв, Максим Григорович; Бандуренко, Галина МихайлівнаДосліджено особливості хімічного складу молодої картоплі, кінетику її сушіння. Встановлено, що найбільш доцільним є сушіння конвективним способом при температурі 70ºС, що дозволило отримати напівфабрикат з високими якісними показниками. Іnvestigated features chemical composition of young potato, kinetics of drying. Found that the most appropriate is convective drying at 70ºC, it is possible to obtain semi-finished product with high quality performance.Документ Використання нових видів напівфабрикатів у виробництві закусочних та обідніх страв(2015) Карпік, Лариса; Писарєв, Максим Григорович; Левківська (Музика), Тетяна Миколаївна; Бандуренко, Галина МихайлівнаВстановлено оптимальні режими одержання частково зневоднених овочевих напівфабрикатів з моркви, картоплі, буряка та гарбуза. Досліджено процес обжарювання одержаних напівфабрикатів та їх використання у виробництві закусочних та обідніх страв. Optimal reception modes partially dehydrated vegetable semi carrots, potatoes, beets and pumpkin. The process of frying the obtained semi-finished products and their use in the production of snackbars and lunch dishes.Документ Мікробіологічні показники екструзійних картоплепродуктів(2011) Шульга, Оксана Сергіївна; Грегірчак, Наталія Миколаївна; Ковбаса, Володимир Миколайович; Шульга, Сергій ІвановичДосліджено умови екструзії, завдяки яким екструзійні картоплепродукти мають допустимі показники мікробіологічного забруднення. The conditions of extrusion, extrusion through which the potato are valid indicators of microbiological contamination.Документ Гранулювання кормів з використанням нетрадиційних видів сировини(2012) Бондар, А. О.; Почеп, Володимир Анатолійович; Євтушенко, Олег ОлександровичДосліджено вплив нетрадиційної сировини на гранулювання зерна пшениці. Рекомендована вологість суміші – 16,0…18,0 %. Кількість введення компонентів – 1,0…4,5 %. It was researched influence non-traditional raw materials at granulate of wheat. Introduced humidity composition – 16,0…18,0 %. The quantity introduction of components – 1,0…4,5 %.Документ Разработка и исследование приборов и устройств для определения показателей качества картофеля(1984) Луцык, Владимир Иосифович; Гончаренко, Борис Николаевич; Изволенский, Игорь Евгеньевич; Яценко, Е. А.Линия предназначена для применения как в составе АСЭАК, так и как локальное устройство. Может быть использована пред-приятиями и организациями, производящими (колхозы и совхозы), заготавливающими (плодоовощные базы), хранящими и перерабатывающими картофель (спиртовые, крахмалопаточные и консервные заводы) для определения показателей качества картофеля при его приемке, закладке на хранение и передаче в переработку. The line is designed for use as a part of ASEAQ and as a local device. Can be used by enterprises and organizations producing (collective and state farms), the scrap (fruit and vegetable base), and storing and processing potatoes (alcohol, starch and canneries) for determination of quality potatoes during his acceptance, the tab for storage and transmission in processing.Документ Автоматизовані системи експрес-аналізу якості насіння соняшника та картоплі (ретроспекція розробки)(2009) Гончаренко, Борис МиколайовичДо складу автоматизованої системи експрес-аналізу якості (АСЕАЯ) насіння соняшника включені комплекси контролю параметрів: вологості, олійності, кислотного числа насіння соняшника та засміченості, а також систем керування та інформаційно-обчислювальної. АСЕАЯ картоплі включає крім цих систем ще й лінію оброблення проб картоплі для визначення її забрудненості, крохмалистості, зараженості хворобами, фракційного складу та механічних пошкоджень. Для вимірювань вологості та олійності насіння соняшника розроблені та досліджені НВЧ-методи. The composition of automated rapid test quality (ARTQ) oilseed complex includes control parameters: humidity, oilkeeping, acid number sunflower seeds and debris, as well as control systems, information and computing. ARTQ for potatoes includes except these systems also samples of potato processing line to determine its pollution, krohmalystosti, infection diseases, fractional composition and mechanical damage. For measurements of humidity and oilkeeping sunflower seeds developed and tested microwave methods.