Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
5 результатів
Результати пошуку
Документ Проблеми розвитку критичного мислення студентів технічних спеціальностей(2023) Махинько, Валерій МиколайовичСучасний фахівець, навіть у галузі технічної освіти, повинен володіти інструментами креативності й критичного мислення. На прикладі харчової промисловості нами було виділено ряд задач, що потребують для свого вирішення творчих підходів. Показано проблеми, з якими стикається технічний фахівець, розв'язуючи творчі задачіДокумент Common Problems in Restaurant Business(2017) Smirnova, Elizabeth; Starkova, OlesiaДокумент Сучасні тенденції у виробництві виробів оздоровчої, профілактичної та лікувально-профілактичної дії(2015) Лавриненко, Дмитро Олександрович; Іллючок, Антон Юрійович; Іщенко, Тетяна Іванівна; Гавриш, Андрій ВолодимировичПроаналізовано сучасний стан раціону харчування українців та вказані заходи щодо його збалансованості. The current state of the diet of Ukrainians and indicated measures to balance.Документ Джерела фінансування оборотних активі(2003) Межинська-Бруй, Олена ЮріївнаДокумент Електронна комерція: проблеми, перспективи(2005) Шаповал, Олена Федорівна; Пішеніна, Катерина КонстянтинівнаВ тезах доповіді розглянуті сучасні проблеми та перспективи використання систем електронної комерції.