Тези доповідей

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Структурно-механічні та біохімічні зміни грибів шіїтаке в процесі гідротермічного оброблення
    (2018) Бобель (Зінченко), Інна Миколаївна; Ковтун, Євген Іванович
    На основі проведеного комплексу теоретичних і експериментальних досліджень встановлено оптимальний режим гідротермічного оброблення грибів шіїтаке. Гідротермічне оброблення грибів шіїтаке доцільно проводити при температурному режимі (95 ± 5) °С. Оптимальних органолептичних показників шіїтаке досягають при обробленні протягом 6—8 хв.
  • Ескіз
    Документ
    Перспективи використання грибів шіїтаке при виробництві харчоконцентратів
    (2012) Ковбаса, Володимир Миколайович; Бобель (Зінченко), Інна Миколаївна; Терлецька, Віта Альбертівна; Білоцький, В. В.
    Проведено аналіз грибного ринку. Висвітлено хімічний склад грибів шіїтаке та перспективи їх використання при виробництві харчових концентратів. The mushroom productions have been analysised. The chemical composition of shiitake mushrooms and prospects of their use in the production of food concentrates have been studied.