Тези доповідей

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Використання пряно-ароматичної сировини у технології оздоровчих харчових продуктів
    (2024) Баглюк, Максим Олександрович; Бажай-Жежерун, Світлана Андріївна
    Нами проведено органолептичний аналіз ряду пряних трав, обумовлено можливості застосування їх у технології оздоровчих та профілактичних продуктів.Використання пряної сировини у харчових технологіях демонструє значний потенціал для покращення якості та корисності їжі. Цей компонент не лише надає смаку та аромату, але й має цілющі властивості, сприяє зміцненню здоров'я
  • Ескіз
    Документ
    Соняшникова олія збагачена пряно-ароматною сировиною
    (2024) Кущ, Людмила Олександрівна; Усатюк, Світлана Іванівна; Тищенко (Усатюк), Олена Михайлівна
    У тезах розглянуто питання використання нетрадиційної рослинної сировини для отримання біологічно цінних олій методом холодного пресування зі збереженням всього нутрієнтного потенціалу вихідної сировини. Запропонована технологія отримання рослинної олії, збагаченої біологічно активними речовинами червоного перцю, може бути рекомендована для впровадження у закладах ресторанного господарства