Тези доповідей

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 7 з 7
  • Ескіз
    Документ
    The use of neural network controllers in the process of sugar evaporation
    (2023) Hrama, Mykhailo
    The purpose of the presented study is to substantiate the methods of regulating the consumption of syrup in the evaporation station with a forecasting subsystem, which will allow to predict the behavior of the system and the decision-making subsystem, which will reduce the influence of the human factor on the course of the evaporation process. Materials and methods. The work of the evaporation station with the subsystem of forecasting and decision support when regulating the consumption of syrup was researched. In the automation scheme for regulating the flow rate of syrup, induction flow meters are used as a sensor. Pneumatic saddle valves with a built-in throttle and an electro-pneumatic converter were used as actuators.
  • Ескіз
    Документ
    Technological innovations in the production of CocaCola: the secrets of its success
    (2023) Nedilko, Vladislav; Babko, Evhen; Olishevskyi, Valentyn
    Компанія Coca-Cola докладає багато зусиль для збереження складу свого продукту в секреті. Вони використовують різні технології та процедури для захисту конфіденційної інформації, такі як фізичні засоби захисту, електронні системи безпеки та контракти з обмеженими правами доступу до конфіденційної інформації. Отже, хоча деякі інгредієнти Coca-Cola відомі, точний склад і пропорції інгредієнтів залишаються суворо охоронюваною таємницею компанії Coca-Cola.
  • Ескіз
    Документ
    Інноваційні технології водно-спиртових настоїв для виробництва сиропів
    (2019) Кузьмін, Олег Володимирович; Златєва, Катерина Віталіївна
    Дослідження антиокислювальної активності настоїв з рослинної сировини у технології сиропів для просочування в кондитерській промисловості.Study of the antioxidant activity of extracts from plant raw materials in the syrup technology for impregnation in the confectionery industry.
  • Ескіз
    Документ
    Розробка системи логічного управління очисним відділенням виробництва патоки з використанням мови UML
    (2017) Чорнойван, Марина Олександрівна; Трегуб, Віктор Григорович
    Патока є вторинним продуктом переробки кукурудзи. У сфері харчової промисловості відзначено, що патока значно покращує органолептичні показники продуктів, приготованих з її використанням. Syrup is a secondary product of corn processing. In the food industry, it is noted that the syrup significantly improves the organoleptic characteristics of products cooked with its use.
  • Ескіз
    Документ
    Розроблення технології цукристих крохмалепродуктів з використанням фруктово-ягідної сировини
    (2003) Грабовська, Олена Вячеславівна; Штангеєва, Надія Іванівна; Деменюк (Майданець), Оксана Миколаївна; Сабадаш (Гордійчук), Наталія Іванівна
    Нами було розширено асортимент цукристих продуктів, збагачених біологічно активними речовинами, що можуть використовуватись як готові продукти споживання, або напівфабрикати для кондитерської, молочної та безалкогольної промисловості. We have expanded the range of sugary foods enriched with biologically active substances that may be used as finished consumer products or semi-finished products for confectionery, dairy and soft drink industry.
  • Ескіз
    Документ
    Використання глюкозно-фруктозних сиропів при виробництві неглазурованих помадних цукерок
    (2009) Лавров, Олександр Михайлович; Сімакіна, Валентина Сергіївна; Корнелюк, Ольга Олександрівна; Кохан, Олена Олександрівна; Дорохович, Антонелла Миколаївна
    Обмежений випуск неглазурованих помадних цукерок пов’язаний з основним їх недоліком — незначним терміном зберігання. Для досліджень були обрані глюкозно-фруктозні сиропи, які відрізняються один від одного співвідношенням глюкози та фруктози. Були проведені дослідження впливу цих сиропів на основні технологічні стадії виробництва неглазурованих цукерок з метою встановлення їх раціонального дозування.
  • Ескіз
    Документ
    Особливості застосування інвертних сиропів у технології морозива
    (2013) Поліщук, Галина Євгеніївна
    Інвертні сиропи застосовують у технології морозива плодово-ягідного та ароматичного для часткової заміни цукру. Доведено, що ступінь заміни цукрози на інвертний цукор може бути розширений в діапазоні від 25 до 50 %. Також з’ясовано можливість застосування інвертного цукру при виробництві морозива на молочній основі із заміною цукрози до 75 %. Syrup used in ice cream technology of fruit and aromatic partial replacement for sugar. It is shown that the degree of substitution of sucrose to invert sugar can be expanded to range from 25 to 50%. Also clarified the applicability of invert sugar in the manufacture of milk-based ice cream with the replacement of sucrose to 75%.