Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
23 результатів
Результати пошуку
Документ Сучасні способи оброблення водно-спиртових сумішей у технології горілок(2024) Олійник, Світлана ІванівнаПроведено аналіз способів оброблення водно-спиртових сумішей у виробництві горілок. Наведено основні типи активного вугілля, що використовують у технології горілок, надано характеристику їх недоліківДокумент Improvement of water preparation technology for the production of alcoholic beverages of stable quality(2022) Kuzmin, Oleg; Stukalska (Ivanova), Nataliia; Dudarev, Igor; Mykhailov, BogdanIt was found that the sodium mass concentration of the prepared water affects the stability of alcoholic beverages during storage. To increase the stability of vodka according to the presented water technology, the following reduction occurs: the mass concentration of sodium (Na) by 23 times – from 266.1 to 11.6 mg/dm3; total alkalinity (TA) by 21 times – from 4.1 to 0.2 mmol/dm3; mass concentration of silicon (Si) by 13 times – from 6.5 to 0.5 mg/dm3; mass concentration of silicic acid (H2SiO3) by 13 times – from 13.9 to 1.1 mg/dm3. Встановлено, що масова концентрація натрію у підготовленій воді впливає на стійкість алкогольних напоїв при зберіганні. Для підвищення стійкості горілки за представленою технологією води відбувається зниження: масової концентрації натрію (Na) у 23 рази – з 266,1 до 11,6 мг/дм3; загальної лужності (TA) у 21 раз – з 4,1 до 0,2 ммоль/дм3; масової концентрації кремнію (Si) у 13 разів – з 6,5 до 0,5 мг/дм3; масової концентрації кремнієвої кислоти (H2SiO3) у 13 разів – з 13,9 до 1,1 мг/дм3.Документ Модифікація активного вугілля із деревних відходів для виробництва горілчаної продукції високої якості(2020) Шендрік, Тетяна Георгіївна; Ісаєнко, Володимир Миколайович; Куц, Анатолій Михайлович; Кузьмін, Олег ВолодимировичВ роботі експериментально доведено, що модифікація активного вугілля із піролізованої деревини дубу є перспективним для лікеро-горілчаного виробництва завдяки більш високим технологічним і фізико-хімічним характеристикам порівняно з активним вугіллям марки БАУ-А. The work experimentally proved that the modification of activated carbon from pyrolyzed oak wood is promising for liquor-vodka production due to higher technological and physicochemical characteristics compared to BAU-A activated carbon.Документ Обобщенный параметр оптимизации процесса создания сортировки в ликероводочном производстве(2008) Кузьмин, Олег ВладимировичВ статье проведено математическое моделирование основных показателей качества процесса создания сортировки в ликероводочном производстве. The article is devoted to mathematical modeling of the main quality indicators of process of the process of creation sorting in alcoholic beverages production.Документ Математическое моделирование основных показателей качества процесса создания сортировки в ликеро-водочном производстве(2008) Топольник, Вера Григорьевна; Кузьмин, Олег ВладимировичВ статье проведено математическое моделирование основных показателей качества процесса создания сортировки в ликеро-водочном производстве. The article is devoted to mathematical modeling of the main quality indicators of process of the process of creation sorting in alcoholic beverages production.Документ Пошук екстремуму для визначення органолептичних показників сортівки за методом крутого сходження(2008) Кузьмін, Олег ВолодимировичДля забезпечення стабільності процесу приготування водно-спиртової рідини, були визначені критерії оптимальності технологічного процесу і чинники, що впливають на параметри оптимізації. For providing of stability of process of preparation of water-alcohol liquid, the criteria of optimality of technological process, and factors, influencing on the parameters of optimization, were certain.Документ Встановлення релаксації у водно-спиртових системах в процесі електрохімічної активації питної води(2017) Кузьмін, Олег Володимирович; Суйков, Сергій ЮрійовичВстановлення релаксації у водно-спиртових системах в процесі електрохімічної активації питної води. Establishment of relaxation in water-alcohol systems in the process of electrochemical activation of drinking water.Документ Загальна класифікація харчових добавок, що використовуються у виробництві горілок(2011) Кузьмін, Олег Володимирович; Оносова, Ірина Андріївна; Ловягін, Олександр МиколайовичУ статті приведено новітні дані для розробки та класифікації харчових добавок, які використовуються у виробництві горілок та горілок особливих. В статье приведены новейшие данные для разработки и классификации пищевых добавок, которые используются в производстве водки и водки особой. The article presents the latest data for the development and classification of food additives that are used in the production of vodka and vodka special.Документ Влияние контрольного фильтрования на стабильность качества водок(2010) Кузьмин, Олег Владимирович; Федотова, Ольга ЮрьевнаПредставлены результаты исследования контрольного фильтрования в процессе создания водки. The results of a study of control filtration in the process of creating vodka are presented.Документ Моделирование органолептических свойств водки в процессе обработки сортивкы активным углями(2008) Кузьмин, Олег Владимирович; Топольник, Вера ГригорьевнаВ статье рассмотрена методика исследований экспериментальных данных по определению оптимальных условий процесса обработки водно-спиртовых растворов (сортировок) активными углями. Получена математическая модель для прогнозирования органолептических свойств водки в процессе обработки сортировки активными углями марки БАУ-А, в зависимости от варьируемых факторов In the article the method of researches of experimental information is considered on determination of optimum terms of process of treatment of hydro-alcoholic solutions active coals. A mathematical model is got for prognostication of organoleptic properties of vodka in the process of treatment of hydro-alcoholic solutions active coals BAU-A is easily soiled, depending on the varied factors.
- «
- 1 (current)
- 2
- 3
- »