Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Soy and wheat fibers usage in wheat bread production(2016) Shydlovska, Olena; Medvid, Irina; Balyas, NataliaСonsidered the feasibility of soy and wheat fibers usage in wheat bread productionДокумент Дослідження впливу соєвої та пшеничної клітковини на структурно-механічні властивості пшеничного тіста(2016) Шидловська, Олена Броніславівна; Медвідь, Ірина Миколаївна; Баляс, Наталія ВолодимирівнаПроведені дослідження впливу соєвої та пшеничної клітковини на структурно-механічні властивості пшеничного тіста. Conducted researches of the influence of the soybean and wheat fibers on the structural and mechanical properties wheat dough`s