Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Постійне оновлення харчового законодавства України – запорука безпечності харчових продуктів(2023) Шульга, Оксана Сергіївна; Шульга, Сергій ІвановичЗаконодавчі зміни у сфері безпечності харчових продуктів обумовлені необхідністю виконання вимог Угоди про асоціацію між Україною та ЄС та теперішнім воєнним станом у державі. Аналіз змін, які було зроблено у 2022 році показав, що більш ретельно упорядковано норми простежуваності за рахунок введення позначок для харчових продуктів тваринного походження та вимог до маркування. Крім того, прийняття закону щодо матеріалів та предметів, які контактують з харчовими продуктами дозволить знизити ризик небезпеки щодо міграції шкідливих речовин у харчові продукти. Постійне оновлення асортименту харчових продуктів та пакувальних матеріалів і тари для них та методів дослідження їх якості і безпечності буде обумовлювати постійні зміни харчового законодавства.Документ Яблучний порошок – сировина для якісних макаронних виробів(2023) Дричик, Марія Юріївна; Шульга, Оксана СергіївнаДосліджено вміст біологічно цінних речовин в яблуках. Запропоновано використовувати порошок з яблучних вичавок при виробництві макаронних виробів. Заплановані дослідження з метою перевірки втрати біологічно активних речовин під час варіння виробів.