Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
4 результатів
Результати пошуку
Документ Використання методу QFD для оцінювання взаємозв’язку побажань споживачів та технологічних вимог(2022) Свинтак, Валерія Олегівна; Усатюк, Світлана Іванівна; Тищенко (Усатюк), Олена МихайлівнаУ тезах проаналізовано використання методології QFD, що включає управління та планування для швидкого й ефективного визначення пріоритетів очікувань клієнтів, на підприємстві з виробництва кондитерських виробів.Документ Застосування методики КАНО для визначення потреб споживачів у виробництві пісочного печива «Дамське намисто»(2022) Андреєва, Марина Дмитрівна; Усатюк, Світлана Іванівна; Тищенко (Усатюк), Олена МихайлівнаУ тезах досліджено задоволення потреб споживачів з використанням методики Кано.Документ Особливості впровадження систем управління безпечності НАССР у закладах ресторанного господарства(2020) Шуліка, Володимир Григорович; Усатюк, Світлана ІванівнаУ тезах розглянуто питання впровадження системи НАССР у закладах ресторанного господарства.Документ SWOT-аналіз як інструмент управління якості у виробництві маргаринової продукції(2023) Усатюк, Світлана Іванівна; Тищенко (Усатюк), Олена Михайлівна; Федорова, Аліна ПавлівнаУ тезах розглянуто впровадження SWOT-аналізу як інструменту управління організацією для розроблення стратегії, спрямованої на збільшення конкурентоспроможності та досягнення успіху на ринку