root.skip-to-content
Розділи та колекції
Пошук за критеріями
Статистика
English
Українська
Увійти
Увійти
Новий користувач? Зареєструйтесь.
Забули пароль?
Головна
Тези доповідей, матеріали конференцій
Тези доповідей
Тези доповідей
Постійне посилання колекції
https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
Пошук
За датою
За автором
За назвою
За ключовими словами
За предметною категорією
Пошук
За датою
За автором
За назвою
За ключовими словами
За предметною категорією
1 результатів
Повернутись до результатів
Фільтри
Автор
1
search.filters.author.Dulka, Olha
1
search.filters.author.Riznyk, Anastasiia
1
search.filters.author.Sylchuk, Tetiana
1
search.filters.author.Tsyrulnikova, Vita
1
search.filters.author.Tyshchenko (Usatiuk), Olena
Пошук за іменем автора
search.filters.search.submit
ORCID
search.filters.orcid.https://orcid.org/0000-0001-8035-4957
1
search.filters.orcid.https://orcid.org/0000-0001-9383-1898
1
search.filters.orcid.https://orcid.org/0000-0002-8980-5512
Детальніше
Пошук ORCID
search.filters.search.submit
Ключові слова
search.filters.subject.аглютенові продукти
1
search.filters.subject.agglutinin products
1
search.filters.subject.bread products
1
search.filters.subject.gluten-free products
1
search.filters.subject.protein gluten
Детальніше
Пошук за ключовими словами
search.filters.search.submit
Дата
Початок
Кінець
search.filters.search.submit
2024
1
Містить файли
1
Так
Скинути фільтри
Налаштування
Сортувати за
Дата доступу за спаданням
Актуальність
У порядку збільшення за назвою
Дата випуску за спаданням
Результатів на сторінку
1
5
10
20
40
60
80
100
Пошук
ORCID: search.filters.orcid.https://orcid.org/0000-0001-8035-4957
×
Ключове слово: search.filters.subject.аглютенові продукти
×
Засоби пошуку
Результати пошуку
Зараз показуємо
1 - 1 з 1
Документ
Formation of the domestic market of gluten-free products in the context of sustainable development
(
2024
)
Riznyk, Anastasiia
;
Sylchuk, Tetiana
;
Tsyrulnikova, Vita
;
Dulka, Olha
;
Tyshchenko (Usatiuk), Olena
Показати більше
This paper discusses the use of promising domestic raw materials in the technology of innovative agglutinin products that create a new generation of food products
Показати більше