root.skip-to-content
Розділи та колекції
Пошук за критеріями
Статистика
English
Українська
Увійти
Увійти
Новий користувач? Зареєструйтесь.
Забули пароль?
Головна
Тези доповідей, матеріали конференцій
Тези доповідей
Тези доповідей
Постійне посилання колекції
https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
Пошук
За датою
За автором
За назвою
За ключовими словами
За предметною категорією
Пошук
За датою
За автором
За назвою
За ключовими словами
За предметною категорією
1 результатів
Повернутись до результатів
Фільтри
Автор
1
search.filters.author.Дочинець, Інга Вікторівна
1
search.filters.author.Сильчук, Тетяна Анатоліївна
ORCID
search.filters.orcid.https://orcid.org/0000-0001-8035-4957
Ключові слова
search.filters.subject.борошняні кондитерські вироби
1
search.filters.subject.amaranth
1
search.filters.subject.bakery products
1
search.filters.subject.cereal
1
search.filters.subject.flour confectionery
1
search.filters.subject.restaurant industry
Детальніше
Пошук за ключовими словами
search.filters.search.submit
Дата
Початок
Кінець
search.filters.search.submit
2024
1
Містить файли
1
Так
Скинути фільтри
Налаштування
Сортувати за
Дата доступу за спаданням
Актуальність
У порядку збільшення за назвою
Дата випуску за спаданням
Результатів на сторінку
1
5
10
20
40
60
80
100
Пошук
ORCID: search.filters.orcid.https://orcid.org/0000-0001-8035-4957
×
Ключове слово: search.filters.subject.борошняні кондитерські вироби
×
Засоби пошуку
Результати пошуку
Зараз показуємо
1 - 1 з 1
Документ
Перспективи використання борошна різних зернових культур в продукції закладів ресторанного господарства
(
2024
)
Дочинець, Інга Вікторівна
;
Сильчук, Тетяна Анатоліївна
Показати більше
Охарактеризовано здатність розвитку виробництва виробів з зернових в ресторанному господарстві так, як сучасний агробізнес усе частіше робить ставку на дані культури
Показати більше