Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
6 результатів
Результати пошуку
Документ Study of the dosing process of liquid food products in flow dispensers(2024) Butyk, Taras; Gavva, Oleksandr; Kryvoplias-Volodina, LiudmylaThe purpose of this work is to improve equipment for dosing liquid food products. Research into the dosing process of liquid food products in flow dispensers is aimed at developing new dosing methods and technologies that will be more efficient, accurate and reliableДокумент Дослідження характеристик фасувального мехатронного модуля дозування в’язких харчових продуктів(2021) Слюсар, Лілія Олександрівна; Скула, Дмитро Сергійович; Токарчук, Сергій Володимирович; Кривопляс-Володіна, Людмила ОлександрівнаТехнологічний процес фасування в’язких харчових продуктів у сучасних пакувальних машинах реалізується із застосування різноманітних конструктивних схем виконання функціональних модулів машин та із реалізацією різних траєкторії руху споживчих упаковок. Актуальною є проблема розробки нового обладнання, яке б не лише підвищувало продуктивність праці, було б більш надійним та довговічним, а й дозволило зменшити собівартість продукції.Документ Дослідження функцій ресиверів в структурі пневмопривода(2021) Муравйова, Юлія Віталіївна; Кирильчук, Євгеній Артурович; Д'яченко, Іван Богданович; Кривопляс-Володіна, Людмила ОлександрівнаАктуальним напрямком розвитку пневматичних приводів та систем керування технологічними процесами, є впровадження енергоефективних технічних рішень. Використання ресиверів, як акумуляторів стисненого повітря в мережі живлення та керування пневмоприводами – дає можливість знизити пульсації енергомережі; стабілізувати тиск; знизити навантаження на компресор; знизити витрати енергії.Документ Дослідження гідромеханічних характеристик запірних пристроїв продуктопроводу(2022) Гера, Володимир Миколайович; Скула, Дмитро Сергійович; Кривопляс-Володіна, Людмила ОлександрівнаРозвиток олійно-жирової промисловості в Україні безпосередньо пов’язаний з потребою створення нового та удосконалення існуючого обладнання. Актуальною проблемою харчової галузі сьогодні - є забезпечення довговічності і продуктивності технологічного обладнання за умовами мінімальних матеріало- та енергоємності. Необхідність підвищення технічного рівня, якості та конкурентоспроможності харчової продукції потребує безперервного вдосконалення методів розрахунку та експлуатації обладнання.Документ Дослідження ефективності підготовки енергоресурсу для пакувального обладнання(2022) Дригайло, Дмитро Олегович; Ясичев, Владислав Віталійович; Шевченко, Сергій Вікторович; Кривопляс-Володіна, Людмила ОлександрівнаВиробництво мікроелектроніки, фармакологічних препаратів, продуктів харчування та ін. пред'являє підвищені вимоги до чистоти енергоресурсу, пов’язаного із пневмоприводом. Слід зазначити, що на сьогодні недостатньо розроблена розрахункова модель, здатна передбачати основні характеристики фільтрування та ресурс експлуатації фільтрувального елемента.Документ Аналітичне дослідження процесу дезодорації жирів(2023) Гера, Володимир Миколайович; Кривопляс-Володіна, Людмила ОлександрівнаПроведено аналітичний огляд процесу дезодорації жирів з метою визначення необхідності автоматизованого регулювання швидкості потоків на різних ділянках лінії з метою забезпечення стабільного процесу дезодорації.