Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Vacuum cooling of biscuit semi-finished products(2019) Desyk, Mykola; Telychkun, Volodymyr; Damyanova, Stanka; Telychkun, YuliyaIt is sugested a method of cooling biscuit semi-finished products under vacuum. The influence of the regime parameters of the vacuum cooling process on humidity, temperature and structural-mechanical parameters of biscuit semi-finished products is investigated. Samples cooled by the vacuum evaporation method have better structural and mechanical quality indicators compared to the samples cooled by the convection method and stood for 8 hours.Документ Удосконалення процесу вакуумного охолодження хліба в потоці(2021) Теличкун, Володимир Іванович; Теличкун, Юлія Станіславівна; Десик, Микола Григорович; Козак, Олександр СергійовичУ статті наведено результати дослідження вакуумно-випарного способу охолодження батону із пшеничного борошна вищого гатунку масою 0,5 кг. Визначено режимні параметри процесу вакуумного охолодження батонів.