Тези доповідей

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 3 з 3
  • Ескіз
    Документ
    Vacuum cooling of biscuit semi-finished products
    (2019) Desyk, Mykola; Telychkun, Volodymyr; Damyanova, Stanka; Telychkun, Yuliya
    It is sugested a method of cooling biscuit semi-finished products under vacuum. The influence of the regime parameters of the vacuum cooling process on humidity, temperature and structural-mechanical parameters of biscuit semi-finished products is investigated. Samples cooled by the vacuum evaporation method have better structural and mechanical quality indicators compared to the samples cooled by the convection method and stood for 8 hours.
  • Ескіз
    Документ
    Удосконалення процесу вакуумного охолодження хліба в потоці
    (2021) Теличкун, Володимир Іванович; Теличкун, Юлія Станіславівна; Десик, Микола Григорович; Козак, Олександр Сергійович
    У статті наведено результати дослідження вакуумно-випарного способу охолодження батону із пшеничного борошна вищого гатунку масою 0,5 кг. Визначено режимні параметри процесу вакуумного охолодження батонів.
  • Ескіз
    Документ
    Influence of cooling of bakery products in the conditions of rarefaction on quality of finished products
    (2020) Kozak, Oleksandr; Nazarenko, Ivanna; Desyk, Mykola; Telychkun, Volodymyr
    Vacuum cooling is the fastest way to cool. The cooling process takes a few minutes. The technology of vacuum cooling of bread assumes that during vacuuming there is an isobaric process - water passes from a liquid state to gaseous due to decrease in temperature of a product. Thanks to instant cooling, the products can be used for the following technological processes - packaging, cutting, storage, transportation.