Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Використання вівсяних пластівців в пивоварінні(2022) Розмеріця, Ольга Володимирівна; Пархоменко, Анастасія Михайлівна; Мукоїд, Роман МиколайовичВикористання у пивоварінні несолоджених матеріалів дозволяє, з однієї сторони, знизити матеріальні затрати на сировину, а з іншої — значно розширитирізноманітність та асортимент напоїв, що при цьому покращують їх харчову цінність. Використання вівсяних пластівців набуває широкогопопиту. Пиво набуває відтінку молочного шоколаду з легкими фруктовими нотами.Тому актуальним є розроблення нових рецептур пива з додаванням вівсяних пластівцівДокумент Possibilities of use of all diferent sortotypes for malt preparation(2020) Mukoid, Roman; Parkhomenko, Anastasia; Hryshechkina, AnastasiaВ Україні виведені нові, так звані, голозерні сорти вівса. Від традиційних плівчастих вони відрізняються збільшеним вмістом білка та крохмалю і мінімальною кількістю клітковини. Це значно підвищує їх харчові цінність і спрощує процес переробки. Але незважаючи на значні переваги цих сортів, літературних даних щодо їх хімічного складу літературі замало, а про їх змінах при солодорощенні взагалі відсутні. Тому розроблення технології солоду з голозерного сорту вівса дозволить отримати новий вид сировини для харчових продуктів