Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
9 результатів
Результати пошуку
Документ Використання порошку керобу у виробництві борошняних кондитерських виробів(2021) Божко, Анастасія Юріївна; Усатюк, Світлана ІванівнаУ тезах розглянуто використання порошку керобу у технологіях кондитерських виробів.Документ Тренди інноваційного пакування кондитерських виробів(2023) Божко, Анастасія Юріївна; Усатюк, Світлана ІванівнаУ тезах досліджено інноваційні методи пакування кондитерських виробів для зменшення шкідливих відходів та забезпечення безпечності продукції.Документ Дослідження хімічного складу порошку керобу різних сортів(2023) Божко, Анастасія Юріївна; Усатюк, Світлана ІванівнаУ тезах проаналізовано хімічний склад порошку керобу, що використовується у кондитерських виробах.Документ Важливість показника активності води при зберіганні кондитерських виробів з порошком керобу(2023) Божко, Анастасія Юріївна; Усатюк, Світлана ІванівнаУ тезах розглянуто актуальність дослідження активності води у кондитерських виробах з використанням порошку керобу з метою встановлення позитивного його впливу гігроскопічні властивості виробів, на сповільнення процесів черствіння, підвищення біологічної цінності та подовження терміну придатності до споживання.Документ Використання методу QFD для оцінювання взаємозв’язку побажань споживачів та технологічних вимог(2022) Свинтак, Валерія Олегівна; Усатюк, Світлана Іванівна; Тищенко (Усатюк), Олена МихайлівнаУ тезах проаналізовано використання методології QFD, що включає управління та планування для швидкого й ефективного визначення пріоритетів очікувань клієнтів, на підприємстві з виробництва кондитерських виробів.Документ Вплив температурної обробки на технологічні властивості порошку керобу при виробництві кондитерських виробів(2022) Божко, Анастасія Юріївна; Усатюк, Світлана ІванівнаУ тезах розглянуто питання впливу температурної обробки на технологічні властивості порошку керобу у виробництві кондитерських виробів.Документ Criteria for identification of confectionery products(2023) Bozhko, Anastasiia; Usatyuk, SvitlanaTheses deals with the criteria for identification of confectionery products. У тезах розглянуто питання критеріїв ідентифікації кондитерських виробів.Документ Перспективи використання порошку керобу у виробництві кондитерських виробів(2023) Божко, Анастасія Юріївна; Усатюк, Світлана ІванівнаУ тезах розглянуто використання порошку керобу як перспективного рослинного інгредієнту у виробництві харчових продуктів, особливо кондитерських виробів, для підвищення їхньої харчової цінності.Документ Показник глікемічності порошку керобу(2024) Божко, Анастасія Юріївна; Усатюк, Світлана ІванівнаУ тезах наведено результати дослідження глікемічного індексу порошку керобу розрахунковим методом.