Тези доповідей

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження можливості застосування пастернаку при виробництві овочевих чіпсів
    (2018) Колодязна, Катерина Сергіївна; Бобель (Зінченко), Інна Миколаївна
    На основі узагальнення теоретичних і експериментальних досліджень розроблено технологію чіпсів підвищеної харчової цінності із коріння пастернаку. Встановлено, що найбільш ефективне сушіння даного виду сировини забезпечується комбінованим методом при температурах 40…60ºС, тривалість – 110…115 хв. В лабораторних умовах проведено дослідження хімічного складу сировини та змін його в процесі оброблення.