Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Дослідження емульгуючої здатності заморожених напівфабрикатів з комбінованим складом сировини(2022) Пасічний, Василь Миколайович; Шубіна, Євгенія АндріївнаОписані результати дослідження емульгуючої здатності напівфабрикатів у тістовій оболонці з використанням нетрадиційної білокумісної сировини.Документ Вивчення емульгуючої здатності протеїну з насіння конопель(2021) Пасічний, Василь Миколайович; Шубіна, Євгенія Андріївна; Тищенко, Василь Іванович; Божко, Наталія ВолодимирівнаПроведено дослідження емульгуючої здатності протеїну з насіння конопель, для побальшого комбінування з м’ясною сировиною.