Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Цільова ферментація виробів з м’яса птиці(2022) Гармаш, Дмитро Вікторович; Пасічний, Василь Миколайович; Сенніков, Станіслав АнатолійовичОписано доцільність використання фосфатів у технології продуктів з м’яса птиці.Документ Цільова ферментація як сладова підготовки м’яса птиці для термічного оброблення в технології Sous-Vide(2021) Гармаш, Дмитро Вікторович; Пасічний, Василь Миколайович; Сенніков, Станіслава АнатолійовичОписано проведені дослідження з визначення оптимальних параметрів для переробки філе курчат-бройлерів за технологією Sous-Vide.