root.skip-to-content
Розділи та колекції
Пошук за критеріями
Статистика
English
Українська
Увійти
Увійти
Новий користувач? Зареєструйтесь.
Забули пароль?
Головна
Тези доповідей, матеріали конференцій
Тези доповідей
Тези доповідей
Постійне посилання колекції
https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
Пошук
За датою
За автором
За назвою
За ключовими словами
За предметною категорією
Пошук
За датою
За автором
За назвою
За ключовими словами
За предметною категорією
1 результатів
Повернутись до результатів
Фільтри
Автор
1
search.filters.author.Гармаш, Дмитро Вікторович
1
search.filters.author.Пасічний, Василь Миколайович
1
search.filters.author.Сенніков, Станіслава Анатолійович
ORCID
search.filters.orcid.https://orcid.org/0000-0003-0138-5590
Ключові слова
search.filters.subject.sous-vide
1
search.filters.subject.fermentation
1
search.filters.subject.meat of broiler chickens
1
search.filters.subject.кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів
1
search.filters.subject.м’ясо курчат-бройлерів
Детальніше
Пошук за ключовими словами
search.filters.search.submit
Дата
Початок
Кінець
search.filters.search.submit
2021
1
Містить файли
1
Так
Скинути фільтри
Налаштування
Сортувати за
Дата доступу за спаданням
Актуальність
У порядку збільшення за назвою
Дата випуску за спаданням
Результатів на сторінку
1
5
10
20
40
60
80
100
Пошук
ORCID: search.filters.orcid.https://orcid.org/0000-0003-0138-5590
×
Ключове слово: search.filters.subject.sous-vide
×
Засоби пошуку
Результати пошуку
Зараз показуємо
1 - 1 з 1
Документ
Цільова ферментація як сладова підготовки м’яса птиці для термічного оброблення в технології Sous-Vide
(
2021
)
Гармаш, Дмитро Вікторович
;
Пасічний, Василь Миколайович
;
Сенніков, Станіслава Анатолійович
Показати більше
Описано проведені дослідження з визначення оптимальних параметрів для переробки філе курчат-бройлерів за технологією Sous-Vide.
Показати більше