Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Застосування ферментних препаратів для перероблення черствого хліба(2023) Височинська, Анна Дмитрівна; Махинько, Валерій МиколайовичНезважаючи на високий рівень організації процесів хлібопекарського виробництва, все ж невеликий відсоток хліба може бути виготовлений з певними дефектами, а при тривалому зберіганні не уникнути його черствіння. Розглянуто технології, які дають змогу повторно використати такий хліб у хлібопеченні чи інших галузях харчової промисловостіДокумент Проблеми розвитку критичного мислення студентів технічних спеціальностей(2023) Махинько, Валерій МиколайовичСучасний фахівець, навіть у галузі технічної освіти, повинен володіти інструментами креативності й критичного мислення. На прикладі харчової промисловості нами було виділено ряд задач, що потребують для свого вирішення творчих підходів. Показано проблеми, з якими стикається технічний фахівець, розв'язуючи творчі задачі