Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
5 результатів
Результати пошуку
Документ Розширення асортименту м'ясних страв за рахунок верблюжини(2022) Мамченко, Людмила Євгенівна; Грицкевич, Анастасія ОлександрівнаДокумент Особливості технології холодної закуски "Мезе з баклажанів"(2022) Мамченко, Людмила Євгенівна; Пахар, АлінаДокумент Використання безглютенових видів борошна в технології продукції ресторанного господарства(2022) Мамченко, Людмила Євгенівна; Булавіна, Альона СтаніславівнаДокумент Дослідження впливу концентрату сироваткового білка на формування структури мусу(2022) Мамченко, Людмила Євгенівна; Духовнікова, Kатерина АндріївнаДокумент Упровадження електронного меню в закладах ресторанного господарства як чинник забезпечення корпоративної соціальної відповідальності(2022) Мамченко, Людмила Євгенівна; Свідло, Карина Володимирівна