Тези доповідей

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Перспективи використання крафтового пива в ресторанній індустрії України
    (2024) Худолій, Іван В.; Романова, Зоряна Миколаївна
    Крафтове пиво в Україні переживає справжній бум останні роки. Ріст локальних пивоварень, різноманіття стилів, популярність серед молоді, події та фестивалі все це сприяє розвитку індустрії в країні. Україна має потужний потенціал у крафтовій пивоварній індустрії, яка продовжує розвиватися та радувати поціновувачів новими смаками та якістю продукції. Створення різноманітної лінійки пива в ресторані є важливим елементом ресторанних технологій, допомагаючи залучати нових клієнтів, задовольняти їх смакові уподобання та підвищувати загальний рівень задоволення від візиту.
  • Ескіз
    Документ
    Крафтове пивоваріння з використанням замінників солоду
    (2023) Романова, Зоряна Миколаївна; Остапенко, Яна Миколаївна
    Щоб із зерен злаків отримати ферментоване сусло, необхідні ферменти для руйнування клітинних стінок, вивільнення амінокислот і розщеплення крохмалю до зброджуваних цукрів. Для приготування пива з дуже невеликою кількістю солоду (для економії вартісного солоду) ячмінь, кукурудза і пшениця є дуже гарним вибором для заміни частки солоду, оскільки: містять бета-амілазу та пептидазу; можуть задаватись в заторний чан безпосередньо, оскільки ячмінний і пшеничний крохмаль має низьку температуру клейстеризації; мають оболонки, що забезпечує гарну фільтрацію на фільтр-чані.