Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ Застосування ферментних препаратів для перероблення черствого хліба(2023) Височинська, Анна Дмитрівна; Махинько, Валерій МиколайовичНезважаючи на високий рівень організації процесів хлібопекарського виробництва, все ж невеликий відсоток хліба може бути виготовлений з певними дефектами, а при тривалому зберіганні не уникнути його черствіння. Розглянуто технології, які дають змогу повторно використати такий хліб у хлібопеченні чи інших галузях харчової промисловостіДокумент Хлібні харчові відходи: причини утворення і способи перероблення(2023) Бабко, Олександр; Височинська, Анна; Махинько, Валерій МиколайовичМінімізація кількості харчових відходів на всіх стадіях їх утворення — важливе соціальне, економічне й екологічне завдання. Хлібопекарська галузь має певні напрацювання в цьому напрямі, але з’являються і нові перспективні способи, які потребують додаткового дослідження й порівняння. Minimizing the amount of food waste at all stages of its formation is an important social, economic and environmental task. The bakery industry has some progress in this direction, but there are also new promising methods that require additional research and comparison.Документ Шлюб і сім’я: реалії сьогодення(2012) Бабушка, Лариса ДмитрівнаУ центрі дискусії дослідження лежить питання співвідношення шлюбу і кохання, а точніше шлюбу за коханням. Крізь призму аналізу сфери споживання, вплив якої непомітно переноситься і на світ почуттів, і на близьких, рідних людей, викликаються до життя наступні питання – мотивації вступу до шлюбу, можливості вибору з обох боків, про відношення між майбутнім подружжям до шлюбних відносин.